A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Коростенське РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області інформує

Про виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

Вчора 03 листопада працівниками 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ та Коростенського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області проводилась ідентифікація чотирьох вибухонебезпечних предметів на території Базарського лісництва ДП "Народицький спецлісгосп" біля с. Межиліска. Проведеною ідентифікацією було встановлено, що залишками вибухонебезпечних предметів являються головні частини ракет від БМ-27 "Ураган" (реактивної системи залпового вогню калібром 220 мм). Дані вибухонебезпечні залишки були виявлені гр. Осадчою Тетяною під час збирання грибів, про що вона повідомила пожежно-рятувальну службу та дотримуючись всіх вимог безпеки при виявлені вибухонебезпечних предметів. Дані залишки були вилучені.

11:36 04.11.2022

Проведення роботи щодо інформування населення заходам безпеки життєдіяльності

Продовжуємо проведення роботи щодо інформування населення заходам безпеки життєдіяльності. Сьогодні із залученням особового складу 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ провели відпрацювання по смт Народичі. Під час відпрацювання інформували населення щодо правил експлуатації пічного опалення в побуті та недопущення нещасних випалків при знаходженні вибухонебезпечних предметів.

20:03 27.10.2022

Мешканцями Базарського старостинського округу виявлено 2 ступені від ракет Х-31.

Мешканцями Базарського старостинського округу Народицької громади Коростенського району під час тихого полювання (збирання грибів) в лісових масивах виявлено 2 ступені від ракет Х-31. Працівниками 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ проведено ідентифікацію та вилучення безпечних залишків ВНП.

13:12 26.10.2022

Розпочато проєкт підготовки ідентифікаторів вибухонебезпечних предметів

В липні цього року ДСНС спільно з Фондом Східна Європа та Благодійним Фондом Банку Львів розпочали проєкт підготовки ідентифікаторів вибухонебезпечних предметів, мета якого - підвищення рівня обізнаності мінній безпеці серед населення.

12:42 26.10.2022

Пожежа. Займання сільськогосподарської техніки.

      15.10.2022 р. о 13 год 36 хв. на пункт зв’язку 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ надійшло  повідомлення  про пожежу трактора в с. Болотниця.  По прибутті до місця виклику було встановлено, що на полі сільгосппідприємства вогнем  охоплено колісний трактор CASE MX-310. Для гасіння пожежі було застосовано піноутворювач. О 14 год 02 хв. пожежу було ліквідовано, в результаті якої вогнем повністю знищено трактор.

18:46 17.10.2022

Продовжуємо проведення роботи щодо інформування населення заходам безпеки життєдіяльності

14 ДПРЧ 3 ДПРЗ продовжує проведення роботи щодо інформування населення заходам безпеки життєдіяльності. Сьогодні спільно з представником відділу поліції №1 Коростенського РУП ГУ НП у Житомирській області, працівниками служби у справах дітей та центру соціального захисту Народицької селищної ради провели відпрацювання смт Народичі. Здійснені обходи житлових будинків багатодітних сімей та сімей котрі потрапили в скрутні життєві обставини.

11:11 07.10.2022

З метою попередження виникнення пожеж. Проведено профілактичне відпрацювання.

З метою попередження виникнення пожеж впродовж опалювального періоду, покращення протипожежного захисту житлового фонду та навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті  рятувальниками Народиччини спільно з представником відділу  поліції №1 Коростенського РУП ГУ НП у Житомирській області, начальником служби у справах дітей та директором центру соціального служб Народицької селищної ради 23 вересня   проведено відпрацювання житлового сектору населених пунктів с. Ласки, Норинці, Клочки, Старий Дорогинь, Латаші та Яжберень.

18:17 23.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь