A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Коростенське РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області інформує

Паління в ліжку – пожежа в оселі

16 листопада, під час перевірки, в одному з  житлових будинків с. Жерев співробітники поліції  виявили задимлення. Потрапивши в будинок, в житловій кімнаті на ліжку поліцейські виявили сплячого господаря – на цьому ж ліжку горіла постільна білизна, матрац, вогонь поширився на підлогу та стіну. Господаря 1983 р. народження, який перебував в нетверезому стані  з слідами опіків відразу було евакуйовано. Від госпіталізації він відмовився. 

12:40 18.11.2021

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки – це збереже ваші життя, здоров’я та майно.

26 жовтня близько 15 год 40 хв чергове відділення 14 ДПРЧ виїхало на ліквідацію пожежі в господарському хліві за адресою: смт Народичі, вул. Полякова, яка виникла, за попередньою інформацією, внаслідок короткого замикання електричної мережі. Пожежею було знищена покрівля, пошкоджено перекриття та майно. А вже о 23 год 40 хв ліквідовували пожежу дров, що були розташовані на відкритій території Ласківської ЗОШ. О 3 год 13 хв 28 жовтня надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. В’язівка, вул. Зарічна. По прибуттю було встановлено, що горить перекриття та інші конструкції будинку на площі 20 м.кв. Завдані матеріальні збитки та причина пожежі встановлюються.

15:46 28.10.2021

Будьте обережні з вогнем!

26 жовтня о 2 год 14 хв надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Отруби. По прибуттю до місця виклику було встановлено загорання в житловій кімнаті будинку, вогонь поширився на покрівлю. За інформацією очевидців, в будинку знаходилась господарка із сином. Близько 3-ої год використовуючи апарати захисту рятувальники виявили та евакуювали з приміщень будинку потерпілого із ознаками отруєння чадним газом та обвуглене тіло господарки.

10:45 26.10.2021

Щоб попередити пожежну небезпеку з початком опалювального сезону

За статистикою в осінньо-зимовий період різко збільшуєється кількість пожеж – через використання різних опалювальних приладів створюється реальна пожежна небезпека. Для запобігання надзвичайних ситуацій та попередження пожеж під час опалювального сезону громадяни повинні знати основні вимоги норм та правил щодо користування різними опалювальними приладами. Для цього 11 жовтня працівники Коростенського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області провели інформаційну кампанію серед жителів смт Народичі та розповсюдили листівки, зокрема і в місцях скупчення населення (продуктових та непродуктових магазинах).

14:11 11.10.2021

ТРИВАЄ ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!

Триває пожежонебезпечний період, коли достатньо лише необачно кинутого недопалка у суху траву, як миттєво пожежа набуває загрозливих масштабів. Вітряна погода сприяє дуже швидкому поширенню вогню.                                                               

09:02 11.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь