A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Коростенське РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області інформує

Звернення рятувальників щодо безпечного святкування Воскресіння Христового

З наближенням великого релігійного свята – Воскресіння Христового Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до жителів Коростенського району з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у культових спорудах, адже саме в ці святкові дні дані об’єкти відвідує велика кількість населення.

11:22 13.04.2023

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ

В разі неправомірних дій при проведені перевірок об’єктів, надання дозвільної документації та платних послуг працівниками органу державного нагляду у сфері пожежної безпеки та цивільного захисту, про відомі факти корупційного порушення Ви також можете особисто або за допомогою поштового зв'язку повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Житомирській області за адресою:

15:54 29.03.2023

Суха трава, вогонь, пожежа!

23 березня 2023 р. год. о 16 год. 51 хв. на пункт зв'язку  14 ДПРЧ 3 ДПРЗ надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності поблизу смт Народичі.     По прибутті до місця виклику було встановлено, що вогнем охоплено біля 4-х га сухої рослинності, вогонь поширювався на більшу площу. Пожежу було ліквідовано без поширення вогню на будівлі та споруди.

17:03 25.03.2023

Про недопущения пожеж на відкритих територіях

У весняно-літній період стрімко зростає кількість пожеж в екосистемах. Це зумовлено тим, що громадяни нехтують правилами пожежної безпеки. Людська халатність та незнання елементарних правил пожежної безпеки на відкритих територіях призводять до масштабних пожеж, на гасіння яких необхідна велика кількість сил та засобів.

17:55 15.03.2023

Формуємо загони юних рятувальників

📢Шукаємо активних, творчих, креативних, непосидючих... 🙋‍♀️🙋‍♂️ Якщо тобі від 6 до 17 років і ти мрієш відкрити для себе завісу 👨‍🚒🚒🔥 пожежно-рятувального життя, то це ДЛЯ ТЕБЕ ☝️🤗

17:51 06.03.2023

Проведено відпрацювання населених пунктів с. Сухарівка, с. Базар та с. Бродник Базарського старостинського округу

 06 березня 2023р. працівниками Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області спільно з працівниками служби у справах дітей Народицької селищної ради проведено відпрацювання населених пунктів с. Сухарівка, с. Базар та с. Бродник Базарського старостинського округу Народицької селищної ради, спрямоване на попередження пожеж та загибелі людей на них. Під час відпрацювання основну увагу звернуто на профілактику пожеж від дитячих пустощів, інших проявів необережного поводження з вогнем, а також внаслідок експлуатації електропобутових та теплогенеруючих приладів, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення, необхідність додержання правил пожежної безпеки у повсякденному житті. Громадянам також доведено інформацію про заборону випалювання сухої рослинності, відповідальність, яка настає за вчинене правопорушення та правила дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

16:32 06.03.2023

Про загорання житлового будинку в с. Сухарівка

22 лютого 2023 року о 02 год. 20 хв. на пункт зв’язку 14 ДПРЧ смт Народичі  надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в с. Сухарівка. По прибутті до місця виклику було встановлено, що вогнем повністю охоплено житловий будинок, перекриття вже було зруйноване, була загроза поширення вогню на поруч розташовані будівлі. На гасіння пожежі було задіяне 1 відділення підрозділу. Після локалізації пожежі всередині житлової кімнати біля груби опалення було виявлено обвуглене тіло господаря. В результаті пожежі вогнем знищено житловий будинок, майно, поширення вогню на інші будівлі не допущено.

11:08 22.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь