A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Коростенське РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області інформує

Обстеження навчальних закладів громади

Сьогодні 04 липня 2022 року комісією в складі працівників відділу освіти Народицької селищної селищної ради, Коростенського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області, Народицької селищної військової адміністрації провели обстеження навчальних закладів громади з метою перевірки готовності до нового навчального року та проведено оцінку можливості використання учасниками навчального процесу найпростіших укриттів.

17:11 04.07.2022

Основних причин виникнення пожеж є порушення правил пожежної безпеки

Однією з основних причин виникнення пожеж є порушення  правил пожежної безпеки  при влаштуванні та експлуатації електроустановок.   Внаслідок цього щороку в Народицькій громаді  виникає значна  кількість пожеж.

17:08 29.06.2022

Про проведення нетехнічного обстеження територій Народицької селищної територіальної громади

Починаючи з 21 червня на виконання наказу Головного управління ДСНС України "Про проведення нетехнічного  обстеження територій Народицької селищної територіальної громади", і виконання вимог Окремого доручення Голови ДСНС України  на території Народицької громади працівниками Коростенського районного управління проводилися роботи з нетехнічного обстеження ймовірно забруднених територій, що постраждали внаслідок авіаційних та артилерійських обстрілах під час військової агресії російської федерації проти України. Роботи щодо виявлення вибухонебезпечних предметів та їх залишків здійснюються на основі карти забруднень та інформації, що надходить від населення, фермерів та старост старостинських округів.

10:25 25.06.2022

Запишись в добровольці з цивільного захисту – допоможи країні!

Громадяни, які бажають брати участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, особливо в населених пунктах, які найбільш постраждали під час проведення воєнних дій, пов’язаних із збройною агресією Російської Федерації проти України, можуть долучитися до добровільних формувань цивільного захисту.

22:05 15.06.2022

Попередження виникнення пожеж на сміттєзвалищах!

З метою попередження виникнення пожеж на сміттєзвалищах, а також забезпечення протидії пожежам під час пожежонебезпечного періоду 2022 року на території сміттєзвалищ, нагадуємо про необхідність дотримання правил пожежної безпеки на полігонах побутових відходів (сміттєзвалищах). Адже пожежі на сміттєзвалищах належать до найбільш складних і тривалих, гасіння яких вимагає залучення значних ресурсів, зусиль, засобів і часу.  Прогнозування та попередження пожеж на сміттєзвалищах  вкрай ускладнено, оскільки важко визначити можливі осередки підвищення температур через різну питому теплоємність відходів. Основною причиною виникнення пожеж залишається людська необачність і недбалість. Будьте уважні і обережні! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

22:04 15.06.2022

Бережіть житло і себе, дотримуватись правил пожежної безпеки!

14.05.2022 р. на пункт зв’язку 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ  надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Гута Ксаверівська. На місце пожежі направлено відділення в складі 5 чол. особового складу. По прибутті до місця виклику було встановлено, шо вогнем повністю  охоплено житловий будинок, господарський  хлів та літню кухню.  Гасіння  пожежі ускладнило  поширення вогню по всій площі дерев’яних будівель на момент прибуття в результаті пізнього повідомлення про пожежу, великої відстані до місця пожежі.

16:42 16.05.2022

Рятувальниками Народиччини проведено профілактичну роботу

З метою вжиття заходів щодо недопущення пожеж під час Великодніх свят  рятувальниками Народиччини проведено профілактичну роботу в культових закладах під час якої з церковнослужителями та прихожанами проведено інструктажі та вручено відповідні експрес-інформації, додатково проводилось інформування щодо недопущення випалювання сухої рослинності та поведінки при знаходженні ВНП

10:09 18.04.2022

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у релігійних закладах

З метою недопущення пожеж в релігійних закладах, Коростенським районним управлінням Головного управління ДСНС України у Житомирській області розпочато їх позапланові перевірки. В ході проведення яких для церковнослужителів проведені протипожежні інструктажі, розповсюджені пам’ятки, експрес-інформації на протипожежну тематику, вручені акти та приписи про усунення порушень.

16:12 08.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь