A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Коростенське РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області інформує

Пожежа в житловому будинку. Бережіть себе та своїх близьких!

07.09.2022 р. о 17 год 20 хв. на пункт зв’язку 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ надійшло повідомлення  про пожежу в житловому будинку смт Народичі.  По прибутті до місця виклику було встановлено, що  вогнем охоплено веранду будинку, вогонь також поширився  на покрівлю та всередину приміщень.  На гасіння пожежі було залучено 2 відділення 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ на двох автоцистернах. Також на допомогу в ліквідації пожежі надавали працівники лісової пожежної станції ДП «Народицький спецлісгосп».

16:43 08.09.2022

1 вересня провели навчальну евакуацію.

Рятувальники постійно дбають про захист та безпеку дітей, особливо у воєнний час. Особлива увага зверталася на готовність укриттів до прийому дітей у разі отримання сигналу «Повітряна тривога». Також з адміністраціями та персоналом закладів освіти відпрацьовувався порядок дій при виникненні пожежі та інших надзвичайних ситуацій.

13:01 01.09.2022

Дотримуйтесь правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами.

Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів. З метою попередження нещасних випадків серед населення в разі виявлення вибухонебезпечних предметів, Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами.

11:54 01.09.2022

Збільшення пожеж на відкритих територіях.

Лише за період з 25  по 29 серпня  співробітники 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ, місцевої охорони в с. Базар 10  разів виїжджали на ліквідацію пожеж в природних екосистемах, в результаті яких вогнем знищено  12.6  га сухої рослинності, була  загроза поширення вогню на будівлі та споруди житлового сектору, лісонасадження.

11:20 30.08.2022

Навчаємо дітей правилам безпеки навіть у вихідний!

14.08.2022 року в смт Народичі Коростенського району рятувальники, лісівники та військові об’єднали зусилля та навчали дітей правилам мінної безпеки, при перебуванні в лісових масивах та під час відпочинку біля водойм.

14:20 15.08.2022

02.08.2022 року піротехніки ДСНС Житомирщини знищили два вибухонебезпечних предмети

  02.08.2022 року піротехніки ДСНС Житомирщини знищили два вибухонебезпечних предмети, що були виявлені на території Народицької громади Коростенського району.    Під час обстеження території Давидківського лісництво було виявлено дві протитанкові міни.   Рятувальники рекомендують мешканцям області не чіпати жодні підозрілі знахідки.    У разі виявлення підозрілого предмету чи боєприпасу телефонуйте до Служби порятунку за номером 101.

10:05 03.08.2022

Сьогодні було виявлено та знешкоджено 10 протитанкових мін

Сьогодні ідентифікаторами вибухонебезпечних предметів Коростенського районного управління та працівниками піротехнічної групи Головного управління ДСНС України в Житомирській області на території лісового масиву Давидківського лісництва Народицького ДЛГ було виявлено та знешкоджено 10 протитанкових мін.

20:53 26.07.2022

На Народиччині упродовж літнього періоду внаслідок необережного поводження на воді трагічно загинули вже 2 мешканці громади

На Народиччині упродовж літнього періоду внаслідок необережного  поводження на воді трагічно загинули вже  2 мешканці громади.  Трагедії обумовлені тим, що відпочивальники нехтують основними правилами  безпеки під час купання, яких необхідно дотримуватися. Зокрема, на початку липня  нещасні  випадки сталися на річці «Норинь» біля с. Старий Дорогинь,  де під час відпочинку  на водоймі втопився 20-річний чоловік.   За словами очевидців, він пірнув з шлюзу  та не винирнув. Другий випадок трапився в ставку с. Ласки, де загинув 48 річний місцевий житель. Зі слів очевидців загиблі  перебували у стані алкогольного сп’яніння.  

15:25 05.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь