A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Коростенське РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області інформує

У Ласках горів магазин

12.01.2022 р. о 00 год 00 хв. на пункт зв’язку 14 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу в продовольчому магазині с. Ласки. По прибутті до місця виклику та проведеною розвідкою було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю магазину та горіло всередині приміщення, площа пожежі швидко поширювалась, була загроза швидкого поширення вогню по всій площі магазину та повного його знищення. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу вдалося зупинити в стадії, що набула на момент прибуття. В результаті пожежі вогнем знищено частину покрівлі магазину, вигоріли конструкції всередині вагончика, знищено товари, холодильні камери, пошкоджені конструкції прибудованих приміщень.

12:57 13.01.2022

Вимоги безпеки під час святкування Новорічних свят

Новий рік — це хлопавки й вогні, а ялинки, на жаль, добре горять. При цьому штучні ще й виділяють отруйні речовини, швидко плавляться й «розтікаються». Щоб ялинка приносила тільки радість, встановлювати її треба подалі від опалювальних приладів і джерел відкритого вогню — камінів, газових плит. Під час вибору штучної ялинки краще віддати перевагу моделям з протипожежними властивостями (таку інформацію вказано на упаковці).

09:54 17.12.2021

Паління в ліжку – пожежа в оселі

6 грудня о 21 год 15 хв. на пункт зв’язку 14 ДПРЧ надійшло  повідомлення  про пожежу в чотирьохквартирному одноповерховому житловому будинку с. Радча.  По прибутті до місця виклику та проведеною розвідкою  було встановлено, що  в одній з квартир в житловій кімнаті горить хатнє майно. Рятувальниками пожежу оперативно було локалізовано та ліквідовано. Вдалося не допустити поширення вогню в інші квартири

15:21 08.12.2021

101: Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх!

За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій тільки за 10 місяців 2021 року виникло понад 23 тис. пожеж, на яких загинуло 1 тис. 338 осіб. Лише протягом позаминулого  тижня у приватних житлових будинках виникли три резонансні пожежі, під час яких загинуло 15 осіб, з них 8 дітей.

15:47 30.11.2021

Долали наслідки стихії

30 листопада бійці 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ (смт Народичі) здійснили виїзд на проведення аварійно-рятувальних робіт по прибиранню дерева, яке впало внаслідок сильного поривчастого вітру на проїжджу частину на трасі Народичі-Коростень.

14:15 30.11.2021

Спільні навчання поблизу українсько-білоруського кордону

25 листопада рятувальники 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ (смт Народичі) спільно із правоохоронцями взяли участь у масштабних навчаннях щодо забезпечення правопорядку та безпеки у прикордонних районах у разі ускладнення оперативної обстановки.

10:34 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь