A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Коростенське РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області інформує

Проведено захід щодо пожежної безпеки до пічного опалення

Працівниками Коростенського районного управління 02 лютого 2023 року проведено відпрацювання населення смт Народичі. Під час якого роз’яснювались вимоги пожежної безпеки до пічного опалення, поведінка при виявлені ВНП або підозрілих предметів, поведінка при "Повітряній тривозі", правила користування електроприладами та генераторами.

14:24 06.02.2023

Проведено захід в пункті незламності.

Сьогодні працівниками Коростенського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області в пункті незламності відділу культури Народицької селищної ради проведено роз’яснювальну роботу щодо мінної безпеки, безпеки експлуатації пічного опалення в зимовий період, поведінки з газовими пальниками, про небезпеку знаходженні на льоду, нагадали про дії під час сигналу "Повітряна тривога". Також провели роз’яснення щодо правил користування вогнегасниками та генераторами.

18:01 25.01.2023

Проведено захід з метою попередження виникнення пожеж.

З метою попередження виникнення пожеж впродовж опалювального періоду, покращення протипожежного захисту житлового фонду та навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті сьогодні 16 січня 2023 року працівниками відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області спільно з працівниками служби у справах дітей Народицької селищної ради та комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Народицької селищної ради проведено відпрацювання житлового сектору населених пунктів с. В’язівка, с. Закусили, с. Жерев, с. Болотниця.

19:44 16.01.2023

Провели захід на тему безпеки експлуатації пічного опалення в зимовий період

11 січня 2023 року працівниками Коростенського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області для вихованців та вихователів ДНЗ "Сонечко" Народицької ОТГ Коростенського р-ну провели виступ на тему безпеки експлуатації пічного опалення в зимовий період, поведінки з газовими пальниками, при знаходженні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, нагадали про дії під час сигналу "Повітряна тривога". Також провели роз’яснення щодо правил користування вогнегасниками, та розповсюдження експрес-інформацій.

15:34 11.01.2023

У Народицькій громаді відбулися інформаційні години з питань мінної безпеки

Представники громадської організації «Асоціація саперів України» 28-29 грудня 2022 року зустрілися з представниками Народицької СВА, ДП «Народицький спецлісгосп», освітою, медициною, пожежною, поліцією та РЕМом.

12:03 06.01.2023

ДСНС України використовує канали комунікацій - чат боти через WhatsApp або Telegram

В умовах війни, коли вебсайти державних інституцій постійно атакуються ворогом, дуже важливо, щоб кожна людина мала доступ до усієї достовірної та важливої інформації про ситуацію, останні новини та інструкції, як убезпечити себе.

14:47 02.01.2023

Новорічні свята. Правила пожежної безпеки.

Незабаром Новорічні  свята. Оселі наших громадян прикрасять Новорічні ялинки – неодмінні атрибути цього свята. Однак, поряд із позитивними емоціями при недотриманні елементарних вимог правил пожежної безпеки лісові красуні можуть зіпсувати святковий настрій.

12:13 29.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь