A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Коростенське РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області інформує

Попередження запобігання пожежам під час збирання врожаю.

Жнива – напружена для хліборобів пора та пожежонебезпечний період для рятувальників. Загрозливу обстановку для нового врожаю створюють спекотна погода, сухі хліба, несправний стан деяких хлібозбиральних агрегатів, а також людська недбалість та безвідповідальність. 

16:58 26.07.2023

З метою попередження пожеж в природних екосистемах, проведено рейд по лісах Закусилівського старостинського округу.

З метою попередження пожеж в природних екосистемах, інформування населення щодо дій під час знаходження вибухонебезпечних та підозрілих предметів та поведінки в лісі, сьогодні 11 липня працівниками Коростенського районного управління було проведено рейд по лісах Закусилівського старостинського округу. Під час рейду серед громадян також розповсюджувалась листівки, газети розроблені за підтримки ЮНІСЕФ та експрес-інформації.

21:37 11.07.2023

Що робити у разі радіаційної аварії?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 

15:06 10.07.2023

Від розряду блискавки згорів хлів

07.07.2023 р. о 00 год. 03 хв. на пункт зв'язку 14 ДПРЧ 3 ДПРЧ смт. Народичі  надійшло повідомлення про пожежу господарського хліва в с. Новий Дорогинь. По прибутті до місця  виклику було встановлено, що вогнем повністю було охоплено дерев'яну господарську будівлю, всередині якої зберігалося сіно.

15:10 07.07.2023

Одним із найважливіших для хліборобів та рятувальників питання захисту врожаю від вогню.

Одним із найважливіших для хліборобів та рятувальників питанням залишається захист врожаю від вогню. За умов сухої та спекотної погоди, що наразі встановилася та утримується на території всієї області, ризик виникнення пожеж значно зростає. Це вимагає від кожного працівника сільгосппідприємств неухильного виконання правил пожежної безпеки під час збору врожаю.

15:48 22.06.2023

До відома населення❗️

16.06.2023р. о 11 год 34 хв. на пункт зв’язку 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ чергового 1 відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час обробки поля біля с. Залісся Народицької ТГ стався вибух касетного елементу від системи залпового вогню «Ураган».  Внаслідок вибуху пошкоджено висівна шина посівного комплексу, трактор "NEWHOLLFND” ТОВ «ЕкоАгроферма». Внаслідок події тракторист травм не отримав. На місце події залучені: слідчо-оперативна група поліції: підполковник служби цивільного захисту ШВАБ О. М; інженерно - саперний взвод в/ч 7304, вибухотехнічна група поліції.

11:05 17.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь