A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Коростенське РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області інформує

До уваги керівників підприємств, установ, організацій!

В разі неправомірних дій при проведені перевірок об’єктів, надання дозвільної документації та платних послуг працівниками органу державного нагляду у сфері пожежної безпеки та цивільного захисту, про відомі факти корупційного порушення Ви також можете особисто або за допомогою поштового зв'язку повідомити сектор з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Житомирській області за адресою:

15:00 13.06.2023

Провели рейдове відпрацювання Базарського старостинського округу

Сьогодні 31 травня рятувальники спільно з працівниками філії «Народицьке спеціалізоване лісове господарство» нагадували жителям Народицької громади про основні правила безпеки - провели рейдове відпрацювання Базарського старостинського округу. Під час відпрацювання звернуто увагу на недопущення пожеж в природних екосистемах, в побуті, нагадали про правила поведінки при виявлені вибухонебезпечних та підозрілих предметів, дії під час сигналу "Повітряна тривога".

17:25 31.05.2023

БЕРЕЖІТЬ СВОЇХ ДІТЕЙ! ПУСТОЩІ З ВОГНЕМ – НЕДОПУСТИМІ!

29.05.2023 року на пункт зв'язку 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі с. Закусили. По прибутті до місця виклику було встановлено, що вогнем охоплено будівлю господарського хліва, була загроза поширення вогню на житловий будинок. На допомогу в ліквідації пожежі було залучено лісову пожежну станцію Закусилівського лісництва. Завдяки оперативним діям не допущено поширення вогню на житловий будинок але будівлю хліва врятувати можливості не було. Власнику домогосподарства завдано значних матеріальних збитків.

10:22 30.05.2023

День цивільного захисту в Норинцівському та Новодорогинському ліцеях

Сьогодні, 09.05.2023 року в Норинцівському та Новодорогинському ліцеях Народицькі рятувальники провели День цивільного захисту під час якого проведено занняття по мінній безпеці, правилам безпеки життєдіяльності, продемонстровано показ пожженої та спеціальної техніки. Головна мета такого заходу - навчитися грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я і життя у надзвичайних ситуаціях.

15:36 09.05.2023

Проводили інформування населення щодо заборони випалювання сухої рослинності.

Сьогодні, 09.05.2023 року рятувальники спільно з працівниками ПЗ "Древлянський" нагадували жителям с.Селець про основні правила безпеки, заборони випалювання сухої рослинності та поведінки при виявлені вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

12:38 09.05.2023

5 травня проведено День цивільного захисту

05 травня 2023 р. в підрозділі 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ з учнями середніх класів та членами ДЮРП Народицького ліцею проведено «День цивільного захисту» під час якого проведено заняття по мінній безпеці, правилам безпеки життєдіяльності, продемонстровано показ пожежної та спеціальної техніки.

17:47 05.05.2023

Проведено відпрацювання в смт. Народичі

З метою попередження виникнення пожеж та травмування на них, профілактики пожеж від дитячих пустощів з вогнем, інформування щодо правильної експлуатації електропобутових та теплогенеруючих приладів, дотримання правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення та додержання правил пожежної безпеки у повсякденному житії, спільно з працівниками служби у справах дітей Народицької селищної ради, ВП №1 Коростенського районного управління поліції провели відпрацювання смт Народичі. Громадянам також доведено інформацію про заборону випалювання сухої рослинності, відповідальність, яка настає за вчинене правопорушення та правила дій при виявленні вибухонебезпечних предметів. Звертаємось до громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, дотримуватись правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного, газового та електроопалення. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх!

15:06 04.05.2023

Клас безпеки в ліцеї

3 травня у Народицькому ліцеї Народицької селищної ради Коростенського району зафункціонував Клас безпеки. До його відкриття долучилися рятувальники, освітяни, представники органів влади та поліції, ЗСУ.

17:43 03.05.2023

Обережно вибухонебезпечні предмети❗️

➡️ Сьогодні 26 квітня 2023 року працівниками Коростенського районного управління спільно з групою піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Житомирській області проводили роботи по розмінуванню та знешкодженню вибухонебезпечного предмета, а саме протитанкової міни ТМ-62. Даний вибухонебезпечний предмет було виявлено на подвір’ї житлового домогосподарства в с. Грезля Народицької військової адміністрації. Піротехнічною групою виявлений вибухонебезпечний предмет було вилучено та знешкоджено у спеціально відведеному місці.

19:19 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь