A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА

Увага, шахраї! Увага, кібератака!

     Увага, шахраї!       Урядова команда реагування на комп'ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка діє при Держспецзв'язку, повідомляє про розповсюдження небезпечних електронних листів із темою «Безоплатна первинна правова допомога». Листи надходять з електронної адреси в домені gov.ua (ймовірно, скомпрометованої) та мають вкладення «Алгоритм дій членів сім'ї безвісти відсутнього військовослужбовця LegalAid.rar», захищене паролем.      Надісланий RAR-архів містить документ «Алгоритм_LegalAid.xlsm», відкриття якого в остаточному підсумку призведе до завантаження та запуску шкідливої програми DarkCrystal RAT.

17:53 29.06.2022

Відкриття притулку для постраждалих від домашнього та гендерно обумовленого насильства.

Відкриття притулку для постраждалих від домашнього та гендерно обумовленого насильства в Березівській громаді на Житомирщині без сумніву подія історичного масштабу для всіх, а особливо – людей, що потребують захисту і тимчасового прихистку.

17:24 28.06.2022

Вчинення кримінального протиправного діяння під впливом впливом фізичного або психічного примусу

Стаття 40 Кримінального кодексу України: не є кримінальним правопорушенням дія або бездіяльність особи, яка заподіяла шкоду правоохоронюваним інтересам, вчинена під безпосереднім впливом фізичного примусу, внаслідок якого особа не могла керувати своїми вчинками.

10:05 28.06.2022

Держпраці розширює пілотний проєкт: тепер консультаційний супровід можуть отримати усі роботодавці

З початку бойових дій на території України Держпраці докорінно змінила підходи до реалізації своїх повноважень. Головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України.

20:05 07.06.2022

Усиновлення дітей в умовах війни

  У зв’язку з російською військовою агресією на території України багато дітей втратили батьків або залишилися без батьківського піклування. Проте слід наголосити, що під час воєнного стану порядок усиновлення дітей, визначений українським законодавством не спрощується та не змінюється. Усиновлення дітей в умовах воєнного стану здійснюється виключно відповідно до норм законодавства України.

10:31 31.05.2022

Право дітей на надання безоплатної вторинної правової допомоги

Дитинство, обпалене війною… Саме таким воно є для українських дітей через повномасштабне вторгнення російської федерації. Постійні обстріли, руйнування, вимушена евакуація, поранення, смерті — це важко переживати дорослим, а дітям — тим паче.

15:47 30.05.2022

Щодо перевірки на блокпостах.

З початком воєнних дій на українських дорогах працює чимало блокпостів. Це ефективний спосіб збереження безпеки на всередині країни. Наразі, в умовах воєнного стану, існують певні повноваження для визначених посадових осіб щодо зупинки автомобіля, перевірки документів, огляду транспортного засобу тощо.

14:57 27.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь