A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА

Компенсація витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану внутрішньо переміщену особу

Роботодавці зможуть отримувати компенсацію витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану внутрішньо переміщену особу. Компенсація витрат надається у розмірі 6500 гривень щомісяця упродовж 2 місяців з дня працевлаштування.

13:37 15.04.2022

Перетинаючи державний кордон, пам'ятайте...

Перетинаючи державний кордон, пам'ятайте, що існують злочинні угрупування, які можуть скористатися вашим уразливим становищем. Вони можуть обманом, шантажем або насильством обмежити вашу свободу і примусити вас до трудового або сексуального рабства.

13:34 15.04.2022

Закон, яким адаптовано трудові відносини під реалії війни

Президентом України підписано Закон, яким адаптовано трудові відносини під реалії війни – Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» https://bit.ly/3JCc5pB. Він набуває чинності наступного дня після публікації.

13:31 15.04.2022

Добровольці Сил територіальної оборони визнані учасниками бойових дій

Добровольці Сил територіальної оборони визнані учасниками бойових дій (відповідний закон тут https://bit.ly/3JyuDar та https://bit.ly/3rEOE8k), отже, вони матимуть право на безоплатну вторинну правову допомогу. Це значить, що юристи системи БПД та адвокати, що з нею співпрацюють, безоплатно представлятимуть їхні інтереси в суді, складатимуть документи процесуального характеру (детальніше про це в Законі України https://bit.ly/3dSxQBa)

12:57 14.04.2022

Дистанційна робота

Якщо працівники не мають можливості дістатися до робочого місця та специфіка роботи передбачає можливість виконання робочих обов’язків у віддаленому режимі, роботодавець може перевести їх на дистанційну роботу.

12:40 14.04.2022

Порядок спадкування землі

Оформлення спадщини - одне з питань, з якими найчастіше звертаються до юристів. Особливо багато запитань постає, якщо в порядку спадкування набувається право власності на земельну ділянку.

14:31 01.02.2022

Порядок застосування самооборони

Кожен має право захищати своє життя і здоров’я, а також життя і здоров’я інших людей від протиправних посягань. Про те, як громадянам законно захищати себе в загрозливих ситуаціях, не перевищивши межі самооборони, розповідає фахівчиня Золотоніський місцевий центр з надання БВПД Тетяна Жалобна.

14:29 01.02.2022

Купівля-продаж земельної ділянки

Після відкриття ринку землі одне з найпоширеніших запитань від власників ділянок сільськогосподарського призначення та їх потенційних покупців –як правильно укласти договір купівлі-продажу такої землі? Тому, розповідаємо алгоритм.

14:27 01.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь