A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Суха трава, вогонь, пожежа!

Дата: 25.03.2023 17:03
Кількість переглядів: 105

23 березня 2023 р. год. о 16 год. 51 хв. на пункт зв'язку  14 ДПРЧ 3 ДПРЗ надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності поблизу смт Народичі.     По прибутті до місця виклику було встановлено, що вогнем охоплено біля 4-х га сухої рослинності, вогонь поширювався на більшу площу. Пожежу було ліквідовано без поширення вогню на будівлі та споруди.

 

Відділ запобігання надзвичайним ситуаціям Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України в Житомирській області в котрий раз закликає Вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. В першу чергу, не випалюйте суху рослинність та сміття на присадибних ділянках, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку, не розкладайте багаття у лісах, на торфовищах, утримайтеся від куріння чи користування відкритим вогнем у цих місцях, стежте, щоб діти не бавилися з вогнем.

 

Пам’ятайте!

Не санкціоноване випалювання сухої рослинності – злочин, за який законодавством України передбачена відповідальність!  17.03.2023 р. працівниками відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Коростенського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області відповідно  ст. 77 та 77(1) Кодексу України про адміністративні правопорушення  притягнуто до адміністративної відповідальності жителя с. Базар, який випалював суху рослинність на своїй присадибній ділянці. Правопорушнику доведеться сплатити штраф у розмірі  3060 грн.

 

Закликаємо!

Громадянам об’єднати зусилля у боротьбі з несанкціонованим випалюванням сухої рослинності. Якщо ви стали свідком такого правопорушення, викликайте на місце події працівників правоохоронних органів за телефоном 101 та 102.

 

Кростенське районне управління

Головного управління ДСНС України у Житомирській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь