Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

#ТиЯк?

#ТиЯк: Як ставити цілі, щоб їх досягати

Що б не відбувалося довкола, ставте перед собою цілі. Вони допоможуть концентрувати дії та енергію, знизять відчуття невизначеності. Що більше орієнтирів — то легше долати шторм.

12:14 04.07.2023

«Скажи чесно, ти як?»

Кожна людина народжується зі здатністю протистояти стресу. Але в наш час цей запас стійкості швидко виснажується через війну та невизначеність. А нам усе ще треба дбати про близьких та працювати на перемогу.

11:13 04.07.2023

#ТиЯк? Усвідомленість можна тренувати простими вправами. І ось одна з них

Постійна напруга руйнує зв’язок із реальністю, і ми не помічаємо, як вмикається режим «на автоматі»: перестаємо смакувати їжу, ловити вайб улюблених пісень чи насолоджуватися погодою поки йдемо робити свою роботу (так само на автоматі).

15:30 27.06.2023

«У що я вірю?», «Чого я хочу?», «Яка я людина?»

Коли чергова криза вибиває ґрунт з-під ніг, можна відчути, що ви більше не знаєте, ким ви є. Зібрати себе заново — справжній виклик, і почати цю роботу можна з визначення своїх цінностей.

14:57 27.06.2023

Ти як? Знайомтесь і користуйтесь – “Аптечка психологічної самодопомоги”

Пропонуємо вашій увазі “Аптечку психологічної самодопомоги“. Аптечку підготовлено на основі матеріалів ВООЗ, «Довідника безбар’єрності» та за експертної підтримки Інституту психічного здоров’я Українського Католицького Університету в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”.

16:20 20.06.2023

#ТиЯк: Базові навички турботи про себе та інших

У стресовій ситуації ми нібито втрачаємо звичні радари та опори, можемо звинувачувати себе та знецінювати свої здобутки. Цей довідник пропонує техніки з допомоги іншим і собі насамперед, бо за будь-яких обставин кисневу маску спершу надягаємо на себе.

11:57 04.05.2023

#ТиЯк: Мобільний додаток BetterMe - Mental Health

Навчальний курс від BetterMe та ВООЗ у легкій інтерактивній формі надає навички самодопомоги при стресі. Що робити, коли зачепило і не відпускає? Як пережити емоційні бурі? Як слідувати своїм цінностям і не втрачати себе?

11:56 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь