A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Охорона здоров'я

ОБЕРЕЖНО: НАСТАЄ СЕЗОН КЛІЩІВ!

Весна поміж багатьох радісних моментів несе й певні небезпеки. Одна з них – активізація кліщів, які є переносниками різних захворювань. Поміж них – кліщовий енцефаліт, хвороба Лайма, туляремія. Вирушаючи на природу (чи навіть гуляючи у міських паркових зонах), варто бути обережними – аби зустріч з кліщами не принесли шкоди для здоров’я.

12:01 03.04.2023

ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРО ТУБЕРКУЛЬОЗ?

24 березня  відзначаються Всесвітній день боротьби з туберкульозом (з 1993 року) та Всеукраїнський день боротьби з туберкульозом (з 2002 року). Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ)  ще у 1993 році оголосила  туберкульоз національним лихом.

12:10 24.03.2023

Колодязна вода – небезпека чи здоров'я !

Багато хто з нас сьогодні віддає перевагу природним продуктам, аби зменшити вплив на організм "побічних ефектів" технологічного прогресу. В перелік таких продуктів входить і питна вода, а точніше — вода з криниць та свердловин. Так, звичайно, безпосередній технічний вплив на неї мінімальний — вона не піддається обробці реагентами та знезараженню хлором, як це відбувається з водопровідною водою; її не спустошують до рівня дистильованої сучасні фільтри, як це практикується з бутильованою водою.

14:34 22.03.2023

А ЩО ТАМ У РОТІ РОБИТЬСЯ?..

20 березня відзначається Всесвітній день здоров’я ротової порожнини. Його було започатковано у 2007 році. Мета цього дня  - підвищення інформованості широкої громадськості в питаннях гігієни порожнини рота, а також розширення наукової бази з вивчення впливу захворювань порожнини рота на загальний стан здоров’я і розробка ефективних методів профілактики.

14:28 20.03.2023

СІЛЬ І НАШЕ ЗДОРОВ’Я

13 березня відзначається  Всесвітній тиждень обізнаності про сіль. Більшість людей споживають сіль через оброблені продукти  або додають її в їжу в процесі приготування. У той час як невелика кількість солі необхідна для нашого здоров'я, занадто велика її  може призвести до підвищення ризику появи ряду захворювань.

11:25 13.03.2023

ВИСОКИЙ ТИСК І НИРКИ: НЕБЕЗПЕЧНИЙ ЗВ'ЯЗОК

9 березня відзначається Всесвітній день нирки. Мета цього дня --   підвищити увагу суспільства до важливості нирок та  скорочення частоти  їх  захворювань.  

16:02 09.03.2023

ГЛАУКОМА: ПРИЧИНИ, СИМПТОМИ, ПРОФІЛАКТИКА

6 березня — Всесвітній день боротьби з глаукомою. Цю дату запроваджено  в 2008 році з ініціативи Всесвітньої асоціації глаукоми (WGA) і Всесвітньої асоціації пацієнтів з глаукомою (WGPA).

15:30 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь