Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Новини

Дата: від до Скинути

Обласне Новоріччя для юних талантів

Обласне Новоріччя для юних талантів

Традиційно перед початком новорічно-різдвяних свят відзначають нагородами та солодкими подарунками талановиту молодь. Тож і цьогоріч у приміщенні обласної філармонії імені С. Ріхтера під патронатом голови облдержадміністрації відбулося свято Нового року для обдарованих дітей, які проявили себе у різних сферах – вигравали в обласних та Всеукраїнських конкурсах, конференціях, фестивалях, змаганнях та ін. 

13:28 30.12.2021

Низький уклін пам’яті ліквідаторів

Низький уклін пам’яті ліквідаторів

Сьогодні вшановуємо тих, хто ціною героїчних зусиль зупинив чорнобильську ядерну катастрофу. Цього грудневого дня 35 років тому відбулася здача в експлуатацію об’єкту “Укриття” – саркофагу, котрий забезпечив зберігання радіоактивних відходів на аварійному четвертому реакторі Чорнобильської АЕС.

10:05 14.12.2021

Волонтер діє за покликом душі

Волонтер діє за покликом душі

Про волонтерський рух в Україні сьогодні з захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним. Розквіт волонтерської діяльності у нас припав на час Революції Гідності і початок війни на Донбасі. У надзвичайно складний період саме цей рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій, груп людей, готових взяти на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем держави.

09:51 06.12.2021

Адмінприміщення по Св’ято-Миколаївській – знову з газом

Адмінприміщення по Св’ято-Миколаївській – знову з газом

За  Конституцією кожен з нас має право на належні, безпечні і здорові умови праці. При цьому забезпечити такі умови має роботодавець, який зобов’язаний створити на робочому місці умови праці відповідно до нормативно-правових актів. Важливе місце серед таких умов посідає мікроклімат приміщень, який має забезпечувати відчуття теплового комфорту та створювати умови для високого рівня працездатності.

12:04 18.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь