A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Оголошення

До відома постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи 1 категорії та батьків дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи

До 15 жовтня 2022 року проводиться прийом документів для забезпечення путівкою на санаторно-курортне лікування чи на отримання компенсації замість санаторно-курортної путівки на 2023 рік.

18:13 15.09.2022

До відома жителів громади!

Відповідно до постанови КМУ від 26.08.2020 № 783 «Деякі питання Національної соціальної сервісної служби України» утворено та функціонує Головне управління Національної соціальної сервісної служби у Житомирської області (далі Головне управління), як територіальний орган Національної соціальної сервісної служби України.

14:18 15.08.2022

Заборонено вилов річкових раків!

Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області повідомляє, що Наказом від 12.07.2022 р. № 32-у «Про встановлення літньо-осінньої заборони на лов річкових раків у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області у 2022 році», з метою збереження популяції річкових раків та забезпечення їх охорони у період другої линьки у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області з 01.08.2022 року по 20.09.2022 року включно встановлюється заборона на будь-який лов річкових раків.

11:08 20.07.2022

У Народицькій громаді закрили підрозділ міграційної служби, де забирати паспорти?

Управління Державної міграційної служби у Житомирській області закрило більшу частину секторів та відділів у селищах, що раніше були райцентрами. Людям, які подали документи на оформлення паспортів у підрозділах, що нині не працюють, доведеться забирати готові паспорти в інших населених пунктах.

11:20 09.07.2022

Рекомендації як захиститися від кліщів в травні!

В травні місяці, не забудьте потурбуватися про засоби захисту від кусючих комах — комарів, мошок, а найголовніше — кліщів! Саме кліщів, найбільш небезпечних з усіх, дуже важко помітити серед яскравої весняної зелені, але насправді їх дуже багато на деревах і в траві. Крім того, в травні кліщі дуже активні.

12:00 07.05.2022

Як отримати гуманітарну допомогу особам з інвалідністю.

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю (далі - Фонд) відповідно до доручення від 21 березня 2022 року № 12 по збору потреби щодо надання адресної гуманітарної допомоги особам з інвалідністю, регіональним переселенцям та біженцям - особам з інвалідністю, які тимчасово переселилися у Вашу область, повідомляє про створення платформи єДопомога Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції з метою забезпечення нагальних потреб громадян, які постраждали від російської агресії.

13:12 06.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь