A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Оголошення

Оголошення.Засідання Комісії.

Засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України відбудеться 30 серпня 2023 року о 11.00 год. в адмінприміщенні селищної ради, 2 поверх кабінет №217

16:02 29.08.2023

Одноразову матеріальну грошову допомогу отримуватимуть усі постраждалі від підриву Каховської ГЕС

Постраждалі внаслідок підриву Каховської ГЕС відтепер можуть отримати одноразову матеріальну грошову допомогу незалежно від того, чи зареєстровані вони як ВПО і чи отримують щомісячні виплати на проживання.

12:33 13.07.2023

До уваги підприємиць Житомирщини! Відкрито навчання з підприємницької діяльності за програмою UWE Hub

10 000 українських жінок-підприємниць зможуть пройти навчання щодо ведення бізнесу в межах програми Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (UWE Hub), яка реалізується в Україні Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності”. Партнером програми є Міністерство економіки України.

15:28 10.07.2023

Рішенням ради оборони Житомирської області заборонено відвідувати ліси у смузі на глибині 30 км від лінії державного кордону України, що межує з республікою білорусь

На виконання Рішення ради оборони Житомирської області від 04.07.2023 року та Директиви командувача оперативного групування військ «Волинь», з метою збереження життя та здоров'я людей, забезпечення безпеки цивільного населення та організації взаємодії з військовим командуванням щодо здійснення робіт, передбачених спеціальними дозволами на користування надрами:

11:10 10.07.2023

ОНЛАЙН  НАВЧАННЯ  ДЛЯ  ВЕТЕРАНІВ!

✅Компанія Main Academy  відповідно до міжнародних стандартів і вимог дає можливість ветеранам війни у стислі терміни здобути безкоштовну одну із трьох наступних професій у сфері інформаційних технологій: -  розробник ПЗ; -  тестувальник ПЗ; -  спеціаліст з кібер-безпеки. Навчання проводиться в онлайн форматі з закріпленим часом 2 години в день, 3 рази на тиждень. Тривалість програми навчання залежить від вибраного курсу (від 6 до 9 місяців).

16:00 27.06.2023

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові у своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка.

14:30 14.06.2023

Увага! Нагадуємо!

Шановні жителі громади! Відповідно до рішення ради оборони Житомирської області в межах Коростенського контрольованого прикордонного району (до 20 км від Державного кордону) ЗАБОРОНЕНО:

12:12 12.06.2023

Профілактика нещасних випадків – складова безпеки праці

Основними причинами настання нещасних випадків та професійних захворювань (отруєнь) є невиконання вимог інструкцій з охорони праці, особиста необережність потерпілого, травмування (смерть) внаслідок протиправних дій інших осіб, невиконання посадових обов’язків, порушення вимог безпеки під час експлуатації транспорту загального користування та незадовільний стан виробничого середовища (перевищення гранично допустимого рівня небезпечних та шкідливих виробничих факторів).

11:47 09.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь