Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Ініціативи Президента та Уряду України

Велике будівництво на Житомирщині: одразу на двох об’єктах області триває обладнання комплексу «зважування в русі»

Задля збереження цілісності дорожнього покриття Службою автомобільних доріг у Житомирській області влаштовуються елементи моніторингу за станом доріг та умовами руху WIM. Наразі триває вживлення датчиків моніторингу руху транспорту.

09:21 13.12.2021

Велике будівництво на Житомирщині: в шести модернізованих приймальних відділеннях у лікарнях області встановлено нові КТ

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області активно розбудовується мережа закладів охорони здоров’я – будівництво амбулаторій, реконструкція лікарень та модернізація приймальних відділень.

13:43 10.12.2021

Житомирщина активно долучається до розбудови в Україні мережі індустріальних парків

Цьогоріч до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» додали новий напрям – економічний розвиток. Він передбачає реалізацію проєктів, які створюватимуть нові робочі місця та зміцнюватимуть економіку України. Індустріальні парки належать до цього напряму та передбачають створення нових робочих місць, що, своєю чергою, сприятиме зниженню трудової міграції українців.

13:39 10.12.2021

Велике будівництво на Житомирщині: у 2022 році в обласному центрі розпочнеться будівництво льодової арени

Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА. Так, у рамках ініційованої Президентом Володимиром Зеленським програми “Велике будівництво” найближчими роками в Україні будуть зведені 19 нових льодових комплексів згідно з міжнародними стандартами, на яких можна буде займатися фігурним катанням і хокеєм.

10:26 10.12.2021

Велике будівництво на Житомирщині: ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” на завершальній стадії

У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” в м. Житомир вже на завершальній стадії.

10:22 10.12.2021

Віталій Бунечко: Переконаний, що нові ноутбуки допоможуть освітянам Житомирщини здійснювати навчання на більш якісному рівні

В рамках робочої поїздки до Коростенського району, 08 грудня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до вручення ноутбуків освітянам гімназії імені В.П. Фількова Лугинської селищної ради. Також участь у заході взяли представники Коростенcької РДА, Лугинської громади та освітяни навчального закладу, а також народний депутат України Арсеній Пушкаренко. 

12:49 09.12.2021

Віталій Бунечко: Амбулаторія у селі Хочине є прикладом розвитку інфраструктури громад Житомирщини в рамках програми Президента України “Велике будівництво”

8 грудня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, в рамках робочої поїздки до Коростенського району, відвідав  амбулаторію області у селі Хочине Олевської громади.

10:29 09.12.2021

Соціальні послуги – це допомога, піклування і турбота, яких потребує чимало людей, — Віктор Градівський

1 грудня, у приміщенні Прозорого офісу відбулася нарада з територіальними громадами з питань організації надання соціальної послуги денного догляду та створення соціальних центрів матері та дитини.

09:17 02.12.2021

Велике будівництво на Житомирщині: тривають реставраційні роботи меморіального будинку-музею академіка С.П. Корольова

Меморіальний будинок-музей академіка С.П. Корольова у м. Житомирі було включено до переліку проєктів із реставрації, консервації, ремонту пам’яток культурної спадщини, у тому числі замків, інших фортифікаційних, оборонних, палацово-паркових комплексів, що реалізуються в рамках проєкту “Велика Реставрація” у межах президентської програми “Велике будівництво”.

15:19 29.11.2021

Форум «Велике будівництво: авіація і туризм» дав старт розвитку надзвичайно пріоритетних напрямків для нашої країни

25 листопада, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до форуму «Велике будівництво: авіація і туризм», у якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський. 

09:07 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь