Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Ініціативи Президента та Уряду України

Ініціатива Президента «Велике будівництво» має колосальний позитивний вплив на економіку, — Денис Шмигаль

Завдяки програмі Президента «Велике будівництво» в областях реалізовано значно більше інфраструктурних проєктів у порівнянні з попередніми роками, програма охоплює фактично кожну громаду в Україні. Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив у «Суботньому інтерв’ю» на Радіо Свобода.

14:33 23.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: У 2022 році в області реалізовуватиметься низка проєктів економічного розвитку, – Олексій Чернишов

Під час робочої поїздки до Житомирської області Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов поспілкувався на актуальні теми в ефірі телеканалу «C-TV» у Житомирі.

16:05 22.11.2021

Олексій Чернишов: Модернізована енергоефективна котельня у Житомирі допоможе місту заощадити 10% газу

У Житомирі завершили модернізацію звичайної районної котельні в ТЕЦ. Відтепер вона працює в режимі когенерації (виробництва електричної та теплової енергії одночасно) на альтернативному паливі — деревині. Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов разом із Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарії Клодом Вільдом, головою Житомирської облдержадміністрації Віталієм Бунечком, головою обласної ради Володимиром Федоренком та міським головою Сергієм Сухомлином взяли участь у проведенні тестового запуску термодинамічної установки ТЕЦ.

15:58 18.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на 85 % виконано роботи зі зведення дворівневої транспортної розв’язки на автодорозі М-21 поблизу Бердичева

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Будівництво транспортного пересічення виконується в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на автомобільній дорозі міжнародного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 214+223, що поблизу міста Бердичів.

15:55 18.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: відновлено міст через річку Случ у селі Чижівка

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» відновлено міст через річку Случ, що на км 92+351 автомобільної дороги Р-49 Васьковичі – Шепетівка. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Житомирській області.

15:48 18.11.2021

#Велике_будівництво на Житомирщині: жителі кількох громад Новоград-Волинського району відремонтованою дорогою можуть зручно діставатися траси М-06

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко розповів про ще один успішний приклад відновлення доріг у сільській місцевості в рамках програми Президента «Велике будівництво». Йдеться про ділянку дороги ст. Новоград-Волинський (II) – Немильня, що пролягає через село Барвинівка.

15:34 17.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: майже 4 тисячі учнів навчаються в оновлених школах

Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області реалізується низка соціально важливих проєктів. Серед них – проведення капітального ремонту, реконструкції та будівництво освітніх закладів.

10:17 15.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Завдяки програмі Президента відновлюємо дороги, які не ремонтувалися понад 30 років

У рамках ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським програми «Велике будівництво» в Житомирській області триває активна розбудова доріг, що сприяє розвитку транспортної логістики та в цілому економіки регіону.

14:28 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь