A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Ініціативи Президента та Уряду України

Велике будівництво на Житомирщині: майже 4 тисячі учнів навчаються в оновлених школах

Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області реалізується низка соціально важливих проєктів. Серед них – проведення капітального ремонту, реконструкції та будівництво освітніх закладів.

10:17 15.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Завдяки програмі Президента відновлюємо дороги, які не ремонтувалися понад 30 років

У рамках ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським програми «Велике будівництво» в Житомирській області триває активна розбудова доріг, що сприяє розвитку транспортної логістики та в цілому економіки регіону.

14:28 12.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Дитячий садок «Сонечко» незабаром відчинить свої двері для вихованців Швайківської громади, – Віталій Бунечко

Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» завершено будівництво дитячого садочка у с. Слободище Швайківської територіальної громади Бердичівського району.

14:25 12.11.2021

Велике Будівництво на Житомирщині: триває ремонт міського плавального басейну в Бердичеві

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області продовжується розбудова спортивної інфраструктури задля реалізації загальнонаціональної програми «Здорова Україна».

09:41 12.11.2021

«Велике будівництво» на Житомирщині: у рамках програми Президента тривають роботи зі створення нового інфекційного відділення на базі обласного протитуберкульозного диспансеру

Завдяки ініційованій Президентом України Володимиром Зеленським програмі «Велике будівництво» у Житомирській області реалізується низка соціально важливих проєктів. Серед них – реконструкція лікувального корпусу (дитяче відділення) в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради під інфекційне відділення у смт Гуйва Житомирського району.

16:22 11.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: У рамках програми Президента буде реалізовано проєкт з електрифікації залізниці Житомир-Новоград-Волинській

Про це повідомив 10 листопада голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко журналістам обласних телеканалів «UA: Житомир» та «Союз-TV».

09:13 11.11.2021

Велике будівництво на Житомирщині: осучаснений басейн ЖДЮСШ “Авангард” невдовзі зможуть оцінити тисячі жителів обласного центру

Плавальний басейн Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» протягом кількох десятиліть залишається улюбленим місцем для тренувань та проведення лікувально-оздоровчих заходів. Задля подальшої ефективної роботи закладу та збільшення його потужностей у рамках програми Президента України «Велике будівництво» цьогоріч здійснюється капітальний ремонт будівлі басейну.

09:11 11.11.2021

Сьогодні стартує наступний важливий напрямок «Великого будівництва» – нова українська залізниця

Оновлення залізниці, модернізація рухомого складу та залізничних шляхів стане наступним важливим напрямком Національної програми «Велике будівництво». Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Велике будівництво: нова залізниця».

10:16 10.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь