A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Ініціативи Президента та Уряду України

Віталій Бунечко: У 2021 році у рамках програми Президента «Велике будівництво» на Житомирщині реалізовано 33 проєкти медичної інфраструктури

Впродовж 2021 року у Житомирській області в рамках президентської програми «Велике будівництво» у 22 громадах було реалізовано 33 проєкти медичної інфраструктури.

16:20 05.01.2022

Велике будівництво на Житомирщині: впродовж 2021 року в області відремонтовано більше пів сотні кілометрів місцевих автодоріг

Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, у рамках президентської програми «Велике будівництво», на території області впродовж 2021 року влаштовано 88,15 км верхніх шарів покриття, по 17 об’єктам роботи завершено, а це 55,49 км автошляхів.

09:20 05.01.2022

Велика Реставрація: в Україні вперше за часів незалежності комплексно підійшли до порятунку культурних пам’яток

Велика Реставрація – флагманський проєкт Міністерства культури та інформаційної політики. МКІП запровадив вперше в історії незалежної України комплексний підхід до порятунку культурних пам’яток. Йдеться про реставрацію, протиаварійні роботи та відновлення об’єктів по всій території країни.

15:01 28.12.2021

Велике будівництво на Житомирщині: у 2021 році в області реалізовується 43 об’єкти дорожньої інфраструктури

Цьогоріч у рамках президентської програми «Велике будівництво» реалізовується 43 об’єкти будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автодоріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області.

14:38 24.12.2021

Велике будівництво на Житомирщині: завдяки програмі Президента здійснено капітальний ремонт внутрішніх приміщень басейну ЖДЮСШ «Авангард»

У рамках програми Президента «Велике будівництво» цьогоріч проведено капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард».

09:15 24.12.2021

Фіскальні стимули для інвесторів індустріальних парків – аргумент на користь українських громад

Законопроєкти щодо фіскальних стимулів, які минулого тижня у першому читанні ухвалила Верховна Рада, стануть позитивним «аргументом» для пожвавлення залучення зовнішніх та внутрішніх інвестицій. Про це у своїй колонці для видання НВ зазначив Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

12:26 22.12.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на автомобільних дорогах області встановлено 27 амортизаційних пристроїв

У рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» у 2021 році  та Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2023 року у Житомирській області встановлено 27 амортизаційних пристроїв – «демпферних систем».

10:01 22.12.2021

Наслідки можливої російської ескалації щодо України будуть значними, і важливо, щоб цю ціну розуміли і в РФ, і у Європі – Президент

Російська Федерація й деякі європейські країни мають зрозуміти масштаби можливої військової ескалації щодо України з боку Росії. Про це Президент Володимир Зеленський заявив представникам ЗМІ за результатами переговорів з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Брюсселі.

12:12 21.12.2021

Задля унеможливлення ймовірної ескалації з боку РФ потрібні потужні превентивні санкції, а не реакція постфактум – Президент України

Щоб запобігти можливій ескалації з боку Російської Федерації та погіршенню безпекової ситуації у Європі, міжнародна спільнота має вживати потужних превентивних заходів, а не реагувати на події, які вже відбулися, як у випадку з міграційною кризою на кордонах Польщі й Литви з Білоруссю. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ після тристоронньої зустрічі з президентами Польщі й Литви в резиденції «Синьогора» в с. Гута на Івано-Франківщині.

11:59 21.12.2021

Розробку регіональних планів на виконання Ромської стратегії 2030 обговорили учасники семінару в Києві

У Києві відбувся дводенний семінар “Розробка регіональних планів на виконання Ромської стратегії 2030: обмін ідеями та досвідом, пошук оптимальних рішень”, задля підвищення компетенції людей та інституцій, причетних до розробки регіональних планів заходів на виконання Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року.

10:57 21.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь