A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Ініціативи Президента та Уряду України

Велике будівництво на Житомирщині: в обласному протитуберкульозному диспансері завершено перепланування внутрішніх приміщень під інфекційне відділення

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» здійснюється розбудова соціальної інфраструктури Житомирської області. Так, у смт Гуйва Житомирського району в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради проводиться реконструкція лікувального корпусу (дитяче відділення) під інфекційне відділення.

14:51 27.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: У Романівській громаді триває відновлення дороги, що не ремонтувалася 35 років

Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області  здійснюється ремонт доріг, які не відновлювалися десятиріччями. Так, у Романівській громаді Житомирського району ремонтується дорога, що єднає одразу три населених пункти Романів – Лісна Рудня – Межирічка.

10:19 27.10.2021

#АктивніПарки: Ми повинні організувати якнайшвидше оздоровчу активність громадян, – Юрій Денисовець

26 жовтня, відбулась онлайн-нарада з питань завершення облаштування та підготовки снарядів для занять спортом на території парків, які внесені до другої черги проєкту «Активні парки».

10:03 27.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: завершується ремонт дороги в Олевській громаді

У рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області триває розбудова дорожньої галузі. Зокрема на завершальному етапі перебувають роботи з ремонту автомобільної дороги С061506 на ділянці 7 км +150 (під’їзд до села Пояски) в Олевській громаді.

16:05 26.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Наталія Остапченко проінспектувала будівництво ЦНАПу в Баранівці

23 жовтня перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко разом із головою Новоград-Волинської РДА В’ячеславом Авраменком, першим заступником голови Новоград-Волинської РДА Іваном Туровським та Баранівським міським головою Олександром Мігеєм проінспектували будівництво Центру надання адміністративних послуг у місті Баранівка Новоград-Волинського району.

09:17 25.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: У більшості територіальних громад області в рамках програми Президента триває розбудова автошляхів, – Віталій Бунечко

У Житомирській області активно триває ремонт доріг та, як наслідок, удосконалення транспортної логістики. Майже у кожній територіальній громаді області в рамках програми Президента «Велике будівництво» здійснюється розбудова автошляхів, які не ремонтували роками. Одним із них є ділянка Жеревці-Миролюбів, що пролягає через Зарічку, Миколаївку й Топільню Коростенського району.

14:18 22.10.2021

«Велике будівництво»: на залізниці запускають масштабне оновлення парку вантажних вагонів

З наступного року в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочнеться перше за період незалежності масштабне оновлення парку вантажних вагонів. Для цього планується залучити близько 100 млрд грн.

11:40 22.10.2021

«Велика Реставрація»: 3 комунальних заклади Житомирщини отримали субвенції на реставрацію

20 жовтня бюджетний комітет погодив виплату субвенцій на комунальні об’єкти. Найближчим часом розпочнеться фінансування об’єктів за рахунок бюджету МКІП. Про це повідомляє Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

14:20 21.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: завдяки програмі Президента збережено пам’ятку архітектури національного значення – Магістрат

Цьогоріч завершено реставрацію будівлі Житомирського обласного краєзнавчого музею (Магістрату), яка є пам’яткою архітектури національного значення. Це стало можливим завдяки програмі Президента України «Велике будівництво».

12:27 20.10.2021

Під час робочої поїздки заступниця Міністра охорони здоров’я Ірина Микичак оглянула об’єкти «Великого будівництва» на Житомирщині

19 жовтня, у Житомирській області з робочою поїздкою перебуває заступниця Міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак, під час якої вона проінспектувала низку закладів медичної інфраструктури регіону, у тому числі реконструйованих/побудованих у рамках програми Президента України «Велике будівництво».

09:22 20.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь