A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Ініціативи Президента та Уряду України

Наталія Остапченко та Ірина Микичак взяли участь у відкритті сучасного медичного центру «Радовель»

19 жовтня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко спільно із заступницею Міністра охорони здоров’я України Іриною Микичак долучилися до відкриття професійного, інноваційного, сучасного медичного центру «Радовель» у Коростенському районі.

09:20 20.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Незабаром наші діти зможуть відвідувати сучасний центр розвитку, – жителі Новоборівської громади

Наприкінці листопада цього року планується завершити реконструкцію (термомодернізацію) Центру розвитку дитини «Сонечко» у смт Нова Борова, яке здійснюєтьсяу рамках програми Президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА.

14:03 13.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: як проходить реконструкція обласного онкологічного диспансеру

Житомирська область є найбільш постраждалою від аварії на ЧАЕС, тому рівень захворюваності на злоякісні новоутворення в регіоні мають найбільший показник по Україні. Щороку в області близько 4000 нових хворих діагностується з цим страшним діагнозом.

11:21 13.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває реконструкція Новоборівського Центру розвитку дитини

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» у Житомирській області реалізується низка соціально значущих об’єктів, необхідних для забезпечення усіх потреб жителів територіальних громад, – реконструкція/будівництво шкіл, садочків, амбулаторій, приймальних відділень, ЦНАПів тощо.

09:22 13.10.2021

Серед усіх регіонів за темпами «Великого будівництва» Житомирська область входить до трійки лідерів, – Віталій Бунечко

12 жовтня, в рамках робочої поїздки до Овруччини голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко бере участь у Форумі громад Житомирщини, до якого долучилися представники майже усіх територіальних громад області.

09:14 13.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на завершальному етапі реконструкція обласного онкологічного диспансеру

Цьогоріч у рамках програми Президента «Велике будівництво» здійснюється реконструкція з прибудовою Житомирського обласного онкологічного диспансеру – єдиного спеціалізованого закладу в області, який проводить обстеження та лікування хворих на злоякісні новоутворення.

15:28 12.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на км 123-125 автодороги М-21 одночасно виконуються кілька видів робіт

У рамках поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський на ділянці км 96+879 – км 134+821 триває влаштування основи дороги з органо-мінеральної суміші та влаштування шару асфальтобетону. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, роботи проводяться поблизу села Ягодинка Новоборівської селищної громади на км 123 – 125 автодороги.

10:51 12.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває капітальний ремонт автодороги Н-03

У рамках програми Президента «Велике будівництво» проводяться роботи з капітального ремонту 13-ти кілометрів автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці від села Красносілка до села Кутище (км 62+200 – 68+700, км 69+099 – 75+599). Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, наразі підрядник працює над влаштуванням останнього шару дорожнього покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону.

16:29 11.10.2021

Велике будівництво: на Коростенщині продовжується ремонт автодороги М-21

Триває активна фаза ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, який здійснюється у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, наразі проводиться поточний середній ремонт на 123 км. Продовжується влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття з органо-мінеральної суміші та нижнього шару покриття з крупнозернистого асфальтобетону.

09:18 11.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь