A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Охорона здоров'я

ЯК КУРІННЯ ВПЛИВАЄ НА СЕРЦЕ ?

Куріння дуже часто є причиною розвитку хвороб серця і однією із головних причин смертей від серцево-судинних захворювань. Говоримо про 5 неочевидних фактів, які пов'язують куріння і здоров'я серця.

10:42 27.01.2024

МІОКАРДІОДИСТРОФІЯ: ПРИЧИНИ, СИМПТОМИ, ПРОФІЛАКТИКА

Міокардіодистрофія  (синонім  дистрофія міокарда) - ураження серцевого м'яза, пов'язане з порушенням  обміну речовин.  Міокардіодистрофія виникає при недостатньому постачанні міокарда киснем, тривалій  перевтомі серцевого м'яза, при  вітамінній  недостатності,  порушенні білкового, вуглеводного і електролітного обміну, при ендокринних розладах та інтоксикаціях. Вона спостерігається при коронарному атеросклерозі, вадах серця, анемії, печінкової недостатності, уремії, діабеті, тиреотоксикозі та при багатьох інших захворюваннях.

08:55 26.01.2024

ПОДАГРА: ЯК ПОПЕРЕДИТИ ЗАХВОРЮВАННЯ

Пода́гра — хвороба,  яка  частіше за все характеризується  постійними нападами гострого артриту:  почервонінням,  чутливістю,  болем, набряком  суглоба.  

16:01 24.01.2024

СОЛОДОЩІ ТА ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Для багатьох людей найстрашнішою частиною нового, більш здорового способу харчування є думка про довічну відмову від улюблених солодощів. Насправді ж печиво та цукерки можна вписати у здорову модель харчування протягом усього життя. Проте, щоби зменшити шкоду під час отримання такого задоволення, їх слід їсти нечасто та у невеликих кількостях: що менше, то краще.

17:00 20.01.2024

ТОКСИКОДЕРМІЯ: ПРИЧИНИ ТА ПРОФІЛАКТИКА

Токсикодермія, або токсико-алергічний дерматит — це гостре запалення шкіри або слизових оболонок, що виникає в наслідок надходження в організм алергенів та речовин, які мають токсичну дію. 

14:08 19.01.2024

КОМУ ВАРТО ОБОВ’ЯЗКОВО ЩЕПИТИСЯ ВІД ГРИПУ?

В Україні зростає захворюваність на грип – хвороба, яка вражає верхні дихальні шляхи, легені, серцевий м’яз та кровоносні судини і може призвести до таких ускладнень, як пневмонія, тромбоз, запалення спинного та головного мозку + запалення серцевого мʼяза (міокардит).

15:19 15.01.2024

ПАРКІНСОНІЗМ: ТРИ ТРИВОЖНІ СИМПТОМИ

Хвороба Паркінсона – це захворювання нервової системи, яке призводить до порушення контролю над рухами в результаті  повільно прогресуючої загибелі  нейронних клітин головного мозку. 

16:54 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь