A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Охорона здоров'я

ВСЕ ПРО ГЛАУКОМУ.

Глаукома – хвороба, яка ушкоджує зоровий нерв. Цей нерв страждає від підвищення тиску всередині ока, причиною якого є надмірне накопичення рідини. Ураження зорового нерва може призвести до втрати зору.  Глаукома – важке захворювання ока, яке за пізнього виявлення та без адекватного лікування призводить до неминучої сліпоти.

12:47 13.03.2024

ОЖИРІННЯ ТА ЙОГО НЕБЕЗПЕКИ

Ожиріння – це що? Естетичний недолік, незручність, обмеження у фізичній активності або все ж таки хвороба? Як це впливає на здоров`я, до яких наслідків призводить? Чи можна позбутися від цього недоліку, який лікар може допомогти? Будемо шукати відповіді.

17:26 07.03.2024

У березні мобільні медичні команди здійснять 12 виїздів у північні громади Житомирщини

Таку ж кількість виїздів зробили мобільні медичні команди (ММК) у лютому до Народицької, Олевської та Словечанської громад. Члени ММК проконсультували за минулий місяць близько 360 людей. Це не лише медичні послуги, але й соціально-психологічні.

10:22 04.03.2024

ЯК ЗБЕРЕГТИ ІМУНІТЕТ?

Імунітет (від лат. «імунітас» – звільнення ) –– це живий щит організму, основною функцією  якого  є  здатність організму розпізнавати чужорідний матеріал і мобілізувати клітини та речовини власного організму на швидке його знешкодження і видалення

10:12 04.03.2024

ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО РАК ПРЯМОЇ КИШКИ?

Рак прямої кишки - злоякісне новоутворення, що вражає анатомічні структури цього органу. Захворювання поширене і становить 4–6% всіх видів раку, знаходиться на п’ятому  місці  в Україні серед  всіх  нозологічних форм захворюваності на рак.  Пухлина може рости в просвіт прямої кишки або в довколишні тканини.  Вона схильна до метастазування, а хвороба може протікати у 4 стадії.  Важливо своєчасно проходити медичні обстеження, оскільки рання постановка діагнозу значно підвищує шанси на лікування

09:37 14.02.2024

ВІТАМІНИ НАВКОЛО НАС: ВСЕ ПРО ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ

Насіння гарбуза надзвичайно корисне для здоров’я. У ньому міститься практично вся таблиця Менделєєва: цинк і кальцій, калій і селен, магній і натрій, залізо і марганець, фосфор. Крім того, до складу насіння входять вітаміни групи В, А, Е, С, К, Д, різні кислоти.

11:55 12.02.2024

ІВАН КИРИЧУК: «РАК – СЕРЙОЗНА ЗАГРОЗА ДЛЯ ЛЮДЕЙ»

На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг виконувача обов’язків генерального директора ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Івана Киричука  щодо первинної профілактики раку. Основні питання, які були озвучені -  поширення раку в області, основні фактори ризику розвитку хвороби серед окремих груп населення, вплив екології та рекомендації щодо протистояння розвитку раку.

10:20 11.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь