Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Новини

Дата: від до Скинути

ПОРЯДОК ВІДНОВЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ, ЩО ПІДТВЕРДЖУЮТЬ ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО

ПОРЯДОК ВІДНОВЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ, ЩО ПІДТВЕРДЖУЮТЬ ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО

Відповідно до загальних засад цивільного законодавства право власності та інші речові права на нерухомі речі, обтяження цих прав, їх виникнення, перехід і припинення підлягають державній реєстрації.

16:25 31.05.2023

#Stopшахрайство: Не хочете бути ошуканим?! Дослухайтесь порад ГУ Нацполіції Житомирщини. ВІДЕО

#Stopшахрайство: Не хочете бути ошуканим?! Дослухайтесь порад ГУ Нацполіції Житомирщини. ВІДЕО

Жителька Черняхова повірила незнайомцю і розголосила у телефонній розмові конфіденційні відомості своєї банківської картки. Причиною довірливості жінки стали несподіваність дзвінка від нібито кіберполіцейського та її необізнаність у сфері віртуальної безпеки.

11:03 31.05.2023

#безбар’єрність: Як правильно говорити з дитиною про інвалідність

#безбар’єрність: Як правильно говорити з дитиною про інвалідність

Внаслідок війни зростає кількість травмованих та людей з інвалідністю.  Якщо вам необхідно поговорити з дитиною на цю тему, важливо передусім бути щирими, зважати на вік, стан та запит дитини, бути готовим до можливих запитань.

11:01 31.05.2023

Діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Уповноважений провадить свою діяльність за такими напрямами: особисті права та свободи (право на життя, право на свободу та особисту недоторканність, свобода пересування, право на повагу до гідності, право на вільний розвиток своєї особистості, недоторканність житла, таємниця комунікації, право на недоторканність особистого життя, право на недоторканність сімейного життя, право на свободу світогляду і віросповідання, свободу думки та слова); громадянські та політичні права (право на інформацію, право на свободу об’єднання, право на участь в управлінні державними справами, праводоступу до державної служби, право обирати, право бути обраним, право на мирні зібрання, право на звернення громадян, право на допомогу, права меншин та осіб, які до них належать, право мовного самовизначення, право власності); права військовослужбовців, поліцейських, пенсіонерів з-поміж осіб, звільнених із військової служби, ветеранів і членів їхніх сімей; право людини не бути підданою катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує її гідність, поводженню чи покаранню ; права дитини; права цивільних осіб, які постраждали внаслідок війни Російської Федерації проти України економічні, соціальні та культурні права (право власності на результати своєї інтелектуальної, творчої діяльності, право на підприємницьку діяльність, право на страйк, право на відпочинок, право на соціальний захист, право на житло, право на достатній життєвий рівень, право на охорону здоров’я, право на безпечне для життя і здоров’я довкілля, право на вільний доступ до інформації про стан довкілля, право на освіту, право на творчість, право на результати своєї інтелектуальної, творчої діяльності, право на компенсацію збитків, завданих державою, право знати свої права та обов’язки). Коли варто звертатися до Уповноваженого?

10:39 31.05.2023

Проєкт психо-соціальної допомоги #Поруч

Проєкт психо-соціальної допомоги #Поруч

Тривалі військові дії в Україні, щоденні повітряні тривоги та невід'ємне стеження за новинами підвищили рівень стресу та тривоги у кожного з нас. Війна та її наслідки вимагають від суспільства невідкладних заходів стосовно психологічної допомоги та підтримки тих, хто постраждав. Тому громадська організація "Роблю Житомир Здоровим" разом з реабілітаційним центром "Трансформація" реалізують проект психо-соціальної допомоги #Поруч, спрямований на надання безкоштовної психо-соціальної допомоги різним групам населення:

10:43 30.05.2023

БЕРЕЖІТЬ СВОЇХ ДІТЕЙ! ПУСТОЩІ З ВОГНЕМ – НЕДОПУСТИМІ!

БЕРЕЖІТЬ СВОЇХ ДІТЕЙ! ПУСТОЩІ З ВОГНЕМ – НЕДОПУСТИМІ!

29.05.2023 року на пункт зв'язку 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі с. Закусили. По прибутті до місця виклику було встановлено, що вогнем охоплено будівлю господарського хліва, була загроза поширення вогню на житловий будинок. На допомогу в ліквідації пожежі було залучено лісову пожежну станцію Закусилівського лісництва. Завдяки оперативним діям не допущено поширення вогню на житловий будинок але будівлю хліва врятувати можливості не було. Власнику домогосподарства завдано значних матеріальних збитків.

10:22 30.05.2023

Сергій “Волина” Волинський продовжує допомагати морпіхам навіть у полоні

Сергій “Волина” Волинський продовжує допомагати морпіхам навіть у полоні

6 травня в Києві відбулась презентація благодійного фонду “Сталеві”, що був створений за ініціативою Сергія Волинського. Фонд покликаний допомагати бійцям морської піхоти, що знаходяться на фронті, а також пораненим, полоненим та їхнім сім’ям. Нагадаємо, що Волинський командував підрозділом морських піхотинців під час оборони Маріуполя та став відомим в Україні і світі, завдяки своїм зверненням до світових лідерів, зокрема до президентів провідних країн, Папи Римського та Ілона Маска.

10:01 30.05.2023

Програми підтримки тваринництва.

Програми підтримки тваринництва.

Програми підтримки тваринництва з бюджетів усіх рівнів передбачають наявність у власника ідентифікованого і зареєстрованого відповідно до законодавства поголів’я тварин.

09:45 30.05.2023

Як захистити дані та гроші від шахраїв? Інфографіка від Dovidka.info

Як захистити дані та гроші від шахраїв? Інфографіка від Dovidka.info

Захист ваших ґаджетів від шкідливих програм, встановлення надійних паролів та кілька правил з кібербезпеки – заходи обачності, які вбережуть вас від зловмисників, які хочуть заволодіти вашими даними, включно з даними банківських карток і акаунтів у соцмережах. Рекомендації розроблено проєктом Dovidka.info від Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП спільно із Держспецзв’язку.

11:09 25.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь