Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Оголошення

«Лють» шукає воїнів

Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» шукає воїнів, які готові битися за Україну! 

15:56 04.03.2024

Служба зайнятості допомагає ветеранам адаптуватися до мирного життя

З початком вторгнення росії в Україну життя наших громадян розділилося на до та після. Багато українців набули статусу учасників бойових дій і стали потребувати особливої підтримки від держави. Як саме служба зайнятості може допомогти захисникам і членам їх родин, читайте в цьому матеріалі.

09:11 01.03.2024

До відома населення громади! Про заборону на продаж об'єктів рослинного світу, занесених до Червоної книги!

Народицька селищна рада повідомляє, що у весняний період триває масова торгівля різними видами ранньоквітучих об'єктів рослинного світу, в тому числі, які занесені до Червоної книги України, є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення. Реалізація об'єктів рослинного світу здійснюється на ринках та поза їх межами. Торгівля лікарськими і декоративними видами рослин та їх частинами (корені, стебла, плоди тощо), зібраними в порядку загального використання природних рослинних ресурсів, заборонена частиною четвертою статті 9 Закону України «Про рослинний світ».

12:17 22.02.2024

Надання пільгових кредитів для сільського будівництва

Доводимо до відома інформацію, про надання довгострокових пільгових кредитів для сільського будівництва відповідно до Постанова КМУ від 05.10.98 № 1597 «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі», рішення Житомирської обласної ради від 02.11.17 №799 «Про затвердження нових Регіональних правил надання довгострокових пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам, що надаються комунальним підприємством «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Житомирської обласної ради».

16:10 19.02.2024

Перелік нотаріусів підключених до Реєстру пошкодженого та знищеного майна

Після того, як власник житлового сертифіката обере бажану нерухомість і подасть заяву на бронювання коштів в застосунку Дія, саме нотаріуси – вносять відомості в Реєстр пошкодженого та знищеного майна, перевіряють припинення права власності на зруйнований об'єкт та оформлюють угоду купівлі-продажу на придбане житло.

18:22 06.02.2024

Увага! Розпочато прийом заявок на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України

Премія Кабінету Міністрів України присуджується особам віком до 35 років за досягнення у розбудові України упродовж 2023 року. Також при цьому можуть враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки.

17:25 29.01.2024

ВІЗЬМИ УЧАСТЬ У ПРОЄКТІ З НАВЧАННЯ ЖІНОК-ФЕРМЕРІВ

В рамках програми допомоги у відновленні аграрного сектора України за спонсорської підтримки Японського агентства міжнародного співробітництва (ЛСА) Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної (військової) адміністрації  спільно з Поліським національним університетом реалізується пілотний проєкт з навчання прогресивним практикам ведення рослинництва для жінок-фермерів Житомирської області.

14:56 29.01.2024

Щодо участі в інформаційному дні з презентації програми міжрегіонального співробітництва «Interreg Europe» шляхом заповнення анкети в термін до 14:00 год. 24 січня 2024 року

25 січня 2024 р. об 11 год. Секретаріат Кабінету Міністрів України організовує проведення інформаційного дня в онлайн-форматі українською мовою з метою популяризації можливостей Програми та сприяння активній участі українських партнерів. У рамках інформаційного дня буде розглянуто такі питання:  - ключові особливості Програми та проектів;

11:01 24.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь