Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Оголошення

Компенсація за облаштування робочого місця особи з інвалідністю!

Компенсація фактичних витрат за облаштування робочого місця (далі - компенсація) - відшкодування роботодавцю фактичних витрат за облаштування робочого місця працевлаштованої особи з інвалідністю у розмірі не вище граничного розміру компенсації

17:42 30.05.2024

Оголошення! Продовжиться приймання заявок від аграріїв.

Інформуємо, що 28 травня 2024 року, з 10-ої години, в Державному аграрному реєстрі продовжиться приймання заявок від аграріїв на отримання бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар). Заявку можуть подати сільськогосподарські виробники, які провадять свою діяльністю на територіях, на яких завершено ведення бойових дій та територіях, тимчасову окупацію яких завершено.

09:05 28.05.2024

Про проведення конкурсу UEPA у 2024 році

Міністерство економіки України є національним координатором європейської ініціативи «European Enterprise Promotion Awards» (далі – EEPA), метою якої є сприяння розвитку та підтримці малого та середнього підприємництва (далі – МСП) на національному, регіональному та місцевому рівнях. У конкурсі EEPA можуть брати участь представники з усіх країн Європейського Союзу, зокрема України. У 2022 році одним з переможців EEPA став Український національний проєкт Дія.Бізнес.

14:17 24.05.2024

УВАГА❗️ До відома населення❗️ Проведення радіаційно - гігієнічного моніторингу.

Відповідно до планів Національної академії медичних наук України планується провести радіаційно - гігієнічний моніторинг у смт Народичі, с.Залісся, с.Мотійки, с.Христинівка, с.Базар, с.Рудня Баварська, с.Радча, с.Нова Радча, с.Грезля, с.Давидки, с.Селець

12:28 24.05.2024

Оголошення. Засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Засідання Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України відбудеться 23 травня 2024 року о 11.00 год. в адмінприміщенні селищної ради, 2 поверх кабінет №217

19:42 21.05.2024

Запрошуємо до участі у конкурсі "Мистецтво безпеки праці"

Із нагоди Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі, що відзначають щороку 28 квітня, Державна служба України з питань праці запрошує всіх, хто бажає стати частиною важливого руху та прийняти участь у творчому конкурсі «МИСТЕЦТВО БЕЗПЕКИ ПРАЦІ».

14:54 10.05.2024

Анкета для опитування стосовно доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

З метою виконання в повному обсязі пункту 36.3 Плану заходів, яким передбачено проведення моніторингу доступності для маломобільних груп населення, зокрема осіб з інвалідністю, інформації та публічних послуг розміщуємо Методичні рекомендації та Рекомендації щодо викладення інформації суб’єктами владних повноважень у форматах, що забезпечують доступність її сприйняття, схвалені розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17.11.2023 № 1046-р.

13:16 10.05.2024

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

10:36 12.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь