A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА

Трудові мігранти – група ризику потрапляння в ситуацію торгівлі людьми

Трудові мігранти – група ризику потрапляння в ситуацію торгівлі людьми Проблема трудової міграції в Україні в умовах воєнного часу набула актуальності, оскільки політична та економічна нестабільність сприяє формуванню міграційних потоків. Оскільки порушення законодавства в міграційній сфері пов’язані з правопорушеннями, які мають ознаки торгівлі людьми, Центрально-Західне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці, в межах  Меморандуму про співробітництво та партнерство між Державною службою України з питань праці та Державною міграційною службою України від долучилось до проведення  спільних з територіальними органами Державної міграційної служби України профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

14:39 19.12.2023

Куди ВПО звертатися для пошуку роботи

Для внутрішньо переміщених осіб наявність роботи – це важливий фактор інтеграції у приймаючі громади. Тож куди звертатися переселенцям, аби пришвидшити працевлаштування на новому місці, – роз’яснюємо нижче.

09:20 20.10.2023

Злочини без строку давності: як допомогти людям, які зазнали сексуального насильства під час війни

Україна зараз йде шляхом, який раніше не доводилося долати жодній країні: ми почали розслідувати сексуальні злочини окупантів ще до того, як закінчилася війна. Інші держави під час бойових дій займалися лише документуванням таких злочинів. А от розслідувати сексуальне насильство агресора, доки ще не стихли обстріли та частина території перебуває в окупації, Україна наважилася першою. Утім, процес дещо сповільнений.  Нині в Україні розслідують, за даними ГПУ, менше 200 випадків. 

20:32 17.08.2023

Неповнолітні як учасники медіації...

Закон України «Про медіацію» передбачає можливість врегулювання конфліктів (спорів) у позасудовому порядку за допомогою процедури медіації. Неповнолітня особа, яка є учасником конфлікту (спору), може бути стороною медіації. Неповнолітня особа, законних прав та інтересів якої стосується конфлікт (спір), може бути залучена до процедури медіації в якості учасника.

15:36 17.08.2023

У Житомирі запрацював «Барнахус» – центр соціально-психологічної підтримки дітей.

У Житомирі запрацював «Барнахус» – центр соціально-психологічної підтримки дітей, які постраждали або стали свідками насильства. Це шостий регіон в Україні, де відкрито такий центр.  «Барнахус» вважається однією з найбільш ефективних моделей захисту дитини від насильства та подолання наслідків насильства.

23:25 16.08.2023

Проєкт Держпраці "ВИХОДЬ НА СВІТЛО" спрямований подолати проблему недоброчесних трудових відносин між працедавцями і працівниками.

Проєкт Державної служби України з питань праці "Виходь на світло" спрямований подолати проблему недоброчесних трудових відносин між працедавцями і працівниками.

14:20 10.08.2023

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ: ПЕНСІЯ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ТА СТРАХОВОГО СТАЖУ

Легалізація заробітної плати – це захист прав застрахованих осіб та джерело наповнення бюджету Пенсійного фонду, кошти якого витрачаються на фінансування пенсій та грошової допомоги! Застосування нелегальних схем виплати заробітної плати негативно впливає на соціальний захист громадян.

17:50 19.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь