A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Новини

Дата: від до Скинути

День вишиванки в Народицькій громаді

День вишиванки в Народицькій громаді

       Щорічно у третій четвер травня українці та друзі України в усьому світі відзначають День вишиванки – одне з найбільш самобутніх свят, присвячених розквіту української культури. За традицією, в цей день всі охочі приходять на роботу або навчання у самому пізнаваному елементі українського костюма – у вишиванці. По всьому світу проводяться святкові ходи, акції та флешмоби в підтримку української культури. Святкові заходи по відзначенню Дня вишиванки відбулися і Народицькій громаді  на центральній площі смт Народичі   за участю учнів Народицької гімназії та творчого колективу селищного будинку культури.

12:16 16.05.2019

Підписання«Меморандуму про співробітництво та взаємодію»

Підписання«Меморандуму про співробітництво та взаємодію»

16.04.2019 року в приміщенні селищної ради в смт Народичі відбувся захід, організований Державним агентством України з управління зоною відчуження спільно з Народицькою селищною радою, Народицькою районною державною адміністрацією та Комітетом Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.                                                         Вже відбулася нарада ДАЗВ з представниками Народицької ОТГ та районної державної адміністрації, жителями громади під час якої розглянули результати соціологічного дослідження, проведеного восени 2018 року на цій території, Протоколу (курсу дій) щодо повернення сільськогосподарських земель до використання, спільних кроків з відновлення території, що зазнали радіоактивного забруднення.  Свої напрацювання з даного питання представили українські експерти та науковці університетів Великої Британії, які багато років проводять дослідження на території зони відчуження в цілому і Народицького району зокрема.

12:38 17.04.2019

Брифінг

Брифінг

11.04.2019 року у Верховній Раді відбувся брифінг народного депутата України Павла Дзюблика спільно з головою Народицької об‘єднаної територіальної громади Анатолієм Олександровичем Леончуком з приводу нагальної потреби внесення змін до правового режиму  розпорядження та використання земель на  території Народицької селищної ОТГ Житомирської області.

12:55 11.04.2019

Звіт начальника поліції Народицького району перед населенням за 2018 рік.

Звіт начальника поліції Народицького району перед населенням за 2018 рік.

        До уваги жителів Народицької громади представлено звіт начальника поліції Народицького району  перед населенням за 2018 рік.    Деталі  за посиланням   Звіт начальника поліції Народицького району перед населенням за 2018 рік.

09:36 26.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь