Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Оголошення

У разі надзвичайної ситуації або війни: практичні поради

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки презентував брошуру «У разі надзвичайної ситуації або війни». Вона містить практичні поради, що враховують український та іноземний досвід, та рекомендації з інформаційної безпеки:

11:59 22.02.2022

Розміри грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2022 рік

Наказом Міністерства соціальної політики України від 31.01.2022 р. №50 (зареєстрований в Міністерстві юстиції України 15.02.2022 р. за № 207/37543) «Про встановлення розмірів грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2022 рік»,  затверджено розміри грошової компенсації вартості продуктів харчування для громадян, віднесених до категорій 1 і 2 осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2022 рік.

11:17 21.02.2022

До відома постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи 1 категорії та батьків дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи

Згідно Порядку надання щорічної грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам та закладам відпочинку, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 року №854 забезпечення постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи  віднесених до 1 категорії та дітей- інвалідів, інвалідність яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи послугами на санаторно- курортне лікування проводиться  в межах бюджетних призначень  та  у порядку черговості.

09:38 15.02.2022

“Почуй світ!”: 17-та Всеукраїнська акція “Серце до Серця”

З 1 квітня по 1 червня 2022 року проходитиме 17-та Всеукраїнська акція “Серце до серця” під гаслом “Почуй світ!”. За цей час акція встигла набути загальнонаціональної підтримки –за 16 років діяльності фонду спільними зусиллями було зібрано 46 024 979, 10 грн, за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України. Цього року, акція проходитиме в адаптивному режимі до змін стану захворюваності в територіальних об’єднаннях та з урахуванням карантинних обмежень пов’язаних з короновірусною інфекцією. Кошти збиратимуться з метою придбання діагностичного медичного обладнання для дітей з вадами слуху у дитячі лікарні країни.

11:50 14.02.2022

Долучайтеся сьогодні до вебінару «Ціна чужої війни»

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану. З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни, але священною є пам’ять про героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну – своє життя.

10:47 14.02.2022

Підприємцям, які працюють у селищах, також дозволили не використовувати РРО

Нещодавно уряд звільнив підприємців, що здійснюють роздрібну торгівлю в селах, від обов’язкового застосування РРО. Відповідна постанова № 1359 була ухвалена 23 грудня 2021 року на засіданні Кабміну. Але з’ясувалося, що оновлений Перелік не передбачає звільнення від обов’язкового використання РРО діяльності на території селищ.

09:55 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь