A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Книга пам’яті

В Народицькій громаді трагічна звістка

На Бахмутському напрямку 19 лютого захищаючи волю та незалежність України загинув молодий захисник вітчизни, стрілець - снайпер, житель смт.Народичі Ткач Андрій Сергійович 2001 р. н.

16:27 24.02.2023

Не покидають трагічні звістки Народицьку громаду.

🕯 Не покидають трагічні звістки Народицьку громаду. Неможливо усвідомити і зрозуміти, як у цивілізованій Європі, в 21 столітті, завівся такий застарілий щур, який розпочав цю війну, на якій гинуть такі молоді хлопці. Захищаючи свободу та незалежність України на Бахмутському направленні 01.12.2022 року загинув наш співвітчизник, молодий, енергійний Корчемлюк Олег Олегович 1998 р.н.. 

19:35 02.12.2022

Трагічна звістка в Народицькій громаді.

На Бахмутському напрямку 13 листопада загинув наш військовий, уродженець м. Донецьк, молодий, талановитий, артист балету Київського національного академічного театру оперети Хлуп'янець Вадим Васильович 04.06.1996 р. н.

17:13 22.11.2022

Народиччину не обходять стороною трагічні звістки.

У результаті ворожого обстрілу 3 жовтня 2022 року в Сєвєродонецькому районі Луганської області загинув наш співвітчизник - захисник вітчизни 1977р.н. житель села Снитище Грабовець Володимир Васильович. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. В цю гірку мить поділяємо горе з рідними та близькими, схиляємо наші голови в глибокій скорботі. Слава воїну-захиснику України!  🕯️Вічна пам’ять нашому герою!

10:32 04.10.2022

Знову в Народицькій громаді трагічна звістка

Знову в громаді трагічна звістка. 5 вересня 2022 року на Херсонському напрямку загинув молодий захисник вітчизни 23-ий річний уродженець села Ласки Гусєв Олександр Олегович, який з перших днів війни знаходився на передовій. Похорон відбудеться в його рідному селі Ласки.

12:12 08.09.2022

З тяжким сумом повідомляємо...

З тяжким сумом повідомляємо, що вчора, поблизу Яжбереня, внаслідок сутички з диверсійно-розвідувальною групою російського окупанта, виконуючи свій професійний обов’язок та захищаючи нашу рідну землю загинули Володимир СОЛОДЧУК та Іван ГЕРАЇМЧУК. Ще троє наших захисників отримали поранення. Народицька селищна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійних.

10:33 27.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь