A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

09.11.2023 року провели в останню путь Мужнього Героя, Вірного Сина України - Береснєва Ігоря Павловича

Дата: 10.11.2023 12:07
Кількість переглядів: 919

🕯09.11.2023р  у селищі Народичі попрощалися та провели в останню дорогу нашого Героя, Захисника Вітчизни - Береснєва Ігоря Павловича, який віддав найцінніше – своє життя, за свободу і незалежність нашої Держави. 

🕯Провести мужнього сина України прийшли жителі громади, священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, друзі, найближчі та найрідніші люди.

Береснєв Ігор Павлович народився 2 липня 2001 року в с.Болотниця Народицького району Житомирської області. 
В родині вже була старша на два роки сестричка Карина. У 2008 році родина поповнилася братиком Микитою, а в 2014 році на світ з’явилася сестричка Ангеліна. Мама Наталія Володимирівна та батько Олександр Анатолійович були щасливими батьками та намагалися дати дітям все найкраще.
 Ігор виховувався у дружній люблячій родині та ріс надзвичайно активним, допитливим та непосидючим хлопчиком. Він мав багато друзів, любив спілкуватися, завжди був готовий прийти на допомогу. Був дуже добрим і щирим,  а посмішка ніколи не зникала з його обличчя.
У 2016 році Ігор закінчив 9 класів Народицької гімназії та вступив до Малинського фахового коледжу на денну форму навчання за спеціальністю «Лісове господарство», який успішно закінчив у 2020 році.
В квітні 2021 року Ігор розпочав трудову діяльність у Закусилівському лісництві на Народиччині. Свою роботу він любив і виконував її дбайливо та ретельно. Ігор доглядав за лісовими насадженнями, стежив за їх санітарним станом, проводив лісовідновлювальні роботи. 
Але 28 жовтня цього ж року вирішив піти слідами дідуся-військового та батька – учасника АТО, і підписав контракт на проходження служби в лавах збройних сил України.
З початком повномасштабного вторгнення Ігор ніс службу у складі 310 батальйону 48-ої Кам’янець-Подільської інженерної бригади. 
Батько, як демобілізований учасник АТО, з перших днів повномасштабного вторгнення також став на захист нашої незалежності в складі спочатку 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, а потім – в складі 46 окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ збройних сил України. На початку літа 2023 року батьку із сином навіть пощастило зустрітися в зоні проведення бойових дій.
Минулого року, за сумлінне й успішне виконання бойових завдань, Ігор отримав Почесний нагрудний знак «Сталевий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. В такому юному віці вже мав  пам’ятну медаль «Ветеран війни» та посвідчення учасника бойових дій.

💛💙Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях❗️
Слава Україні! 
Вічна Слава нашим Героям!   🕯

Фото без опису

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь