A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Вітання

День Збройних Сил України

  День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. Збройні сили України - це меч ⚔️ і щит 🛡 України, наша опора і захист, армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу.  Найкращі  сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

08:55 06.12.2022

Міжнародний день волонтера.

У календарі свят 5 грудня позначене як Міжнародний день волонтера. Цю дату ще можна назвати професійним святом небайдужих людей, адже волонтери – це саме та сила, яка нас об’єднує та заохочує простягати руку ближньому та долучитися до загальної справи, а бути волонтером – важлива і відповідальна місія. В Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч ворогові на Сході України. Волонтери тоді стали першими посередниками між народом і військовими, стали їхньою підтримкою та опорою, допомагали й тепер допомагають стримувати ворога та ефективно виконувати бойові завдання. Саме вони, починаючи з перших днів коли ворог наступив на землю Народиччини допомагали і продовжують допомагати нашій громаді.

09:35 05.12.2022

Напередодні Дня соціального працівника привітали працівників соціальної сфери.

Напередодні Дня соціального працівника начальник військової адміністрації Олег ЯРМОЛЮК та заступник Олександр ПРОКОПЕНКО привітали працівників відділу №1 (Народичі) управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації, центру соціальних служб, служби у справах дітей Народицької селищної ради, Овруцької районна філії Житомирського обласного центру зайнятості, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Народицької селищної ради та Народицького відділення головного управління пенсійного фонду України в Житомирській області з професійним святом

16:31 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь