A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Вітання

4 липня — День Національної поліції України.

Сьогодні своє професійне свято відзначають люди високого професіоналізму, мужності та відваги, справжні взірці дисциплінованості та витримки - працівники Національної поліції України.

08:55 04.07.2023

2 липня – День Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

Сьогодні особливий день, щоб подякувати всім військовослужбовцям ВМС ЗСУ, які й сьогодні самовіддано захищають кордони нашої держави. Разом з іншими підрозділами ЗСУ вони відбивають ворожу агресію та борються за незалежність України.

09:10 02.07.2023

28 червня - День Конституції України!

28 червня ми відзначаємо одне з головних державних свят – День Конституції України. Основний закон нашої держави було прийнято у 1996 році. Це був свідомий вибір на користь свободи особистості і верховенства права, конкурентної економіки і успішного розвитку України. Конституція стала міцним фундаментом, який закріпив базові цінності демократичної держави. Знати і вміти застосовувати головний Закон нашої країни – це норма цивілізованого життя.   Сьогодні День основного закону України – свято для кожного громадянина нашої країни. Для кожного, хто поважає нашу державу, її правові основи, а саме слово "Конституція" – це не порожній звук. І в цей чудовий день варто привітати кожного, хто на стороні історії та культури держави, адже Конституція – гарантія всіх наших прав і свобод, всього, що ми маємо. 

08:30 28.06.2023

6 червня в Україні відзначають День журналіста

З нагоди професійного свята начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк зустрівся з працівниками медіасфери територіальних громад Коростенського району, аби подякувати за їх наполегливу щоденну кропітку роботу, поспілкуватися щодо можливих проблем в професійній сфері та відповісти на їх запитання щодо діяльності Коростенської РВА, а також останніх подій в Коростенському районі.

14:10 06.06.2023

13 травня - День Матері.

Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського.

08:30 14.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь