A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Вітання

6 грудня - День Збройних Сил України❗️

День Збройних Сил України в Україні завжди відзначався з гордістю та пошаною, але в останні роки, воно набуло особливого значення. Адже українські воїни – це справжні мужні сини та доньки, що стали на захист Батьківщини та дають відсіч російським загарбникам.

08:30 06.12.2023

5 грудня - Міжнародний день волонтера

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році. Волонтери - це добровольці, які без будь-якої нагороди працюють на користь суспільства і батьківщини.

08:30 05.12.2023

09 листопада - Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва, щиро вітаємо Вас з професійним святом, Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

08:30 09.11.2023

1 жовтня - День захисників і захисниць України та День територіальної оборони!

День захисників і захисниць України – державне свято України, яке відзначають у свято Покрови Пресвятої Богородиці. Було встановлено 14 жовтня 2014 року указом президента Петра Порошенка. Та через реформу церковного календаря в Україні з 2023 року святкування перенесено на 1 жовтня. Також 1 жовтня 2023 року в Україні святкують День територіальної оборони.

08:30 01.10.2023

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку.

Другий місяць осені починається з особливої дати. У всьому світі 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. День людей похилого віку та День ветерана – це чисте і світле свято, це можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. А також, це гарна можливість ще раз висловити нашу повагу людям похилого віку та ветеранам. Тяжкі випробування випали на вашу долю, але ви зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність. Прожиті роки, пройдені іспити, накопичений досвід – ось головне багатство людей, що вступили в завершальний відрізок життєвої дороги.

08:00 01.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь