Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Стратегія розвитку громади

Стратегічне планування розвитку Народицької територіальної громади

ГО «Ендшпіль» реалізовує проєкт під назвою «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей». Цей проєкт запустити завдяки  підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та американського народу через проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

17:30 27.10.2023

Стратегічне планування розвитку Народицької територіальної громади.       

В рамках другого етапу розробки стратегії громади було розроблено проєкт стратегічного бачення громади та презентовано результат публічного обговорення проєкту стратегічного бачення Народицької територіальної громади в рамках третього засідання Робочої групи з питань розробки стратегії розвитку громади.

10:25 23.10.2023

Збір ідей щодо Стратегічного бачення Народицької громади

Шановні друзі! Ми запрошуємо всіх бажаючих долучитися до громадського обговорення проєкту Стратегічного бачення Народицької громади. Стратегічне бачення  - це спільне, погоджене на основі консенсусу, уявлення жителів громади про те, якою вона має виглядати в майбутньому (а саме, на момент виконання стратегії у 2027 році). Стратегічне бачення відповідає на запитання: «Чого ми хочемо досягти?», "Якою ми бачимо нашу громаду після успішного виконання стратегії?", "Яку громади ми прагнемо розбудувати?". Думка кожного з Вас допоможе сформувати нашу кінцеву мету якомога якісніше та чіткіше. А це в свою чергу допоможе сформувати ефективний план досягнення цілей і виконання завдань стратегії.

16:23 06.10.2023

8 вересня 2023 року було проведено засідання робочої групи, по розробленню Стратегії розвитку Народицької селищної територіальної громади.

         8 вересня 2023 року було проведено засідання робочої групи, в онлайн форматі, по розробленню Стратегії розвитку Народицької селищної територіальної громади на період до 2027 року. В рамках засідання Робочої групи з питань розробки Стратегії презентовано та затверджено проєкт  профілю Народицької територіальної громади.

16:59 08.09.2023

Стратегія розвитку Народицької селищної територіальної громади.

👉В рамках розробки Стратегії розвитку Народицької селищної територіальної громади на період до 2027 року (далі - Стратегія) проводиться опитування у вигляді анкетування мешканців громади та  представників бізнесу з метою визначення основних проблем, які існують в громаді, а також здійснюється формування перспектив подальшого її розвитку.

16:03 15.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь