Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Збір ідей щодо Стратегічного бачення Народицької громади

Дата: 06.10.2023 16:23
Кількість переглядів: 100

Шановні друзі! Ми запрошуємо всіх бажаючих долучитися до громадського обговорення проєкту Стратегічного бачення Народицької громади. Стратегічне бачення  - це спільне, погоджене на основі консенсусу, уявлення жителів громади про те, якою вона має виглядати в майбутньому (а саме, на момент виконання стратегії у 2027 році). Стратегічне бачення відповідає на запитання: «Чого ми хочемо досягти?», "Якою ми бачимо нашу громаду після успішного виконання стратегії?", "Яку громади ми прагнемо розбудувати?". Думка кожного з Вас допоможе сформувати нашу кінцеву мету якомога якісніше та чіткіше. А це в свою чергу допоможе сформувати ефективний план досягнення цілей і виконання завдань стратегії.

Висловити свою думку щодо запропонованого стратегічного бачення Народицької громади можна за посиланням: https://forms.gle/e67unW4rxUZbKZER7

Стратегічне бачення:

Народицька селищна територіальна громада - громада лісів та унікальної екосистеми північного Полісся, форпост північного кордону України, яка активно розвиває лісосільське господарство та дружнє до природи підприємництво. Громада створює "зелений" простір для досліджень, ідей, ініціатив та інвестицій, реалізує свій потужний потенціал інновацій у сфері безпеки. Громада з давнім корінням, згуртованими, активними мешканцями, відкритими і щирими, які пишаються своєю історією та будують прогресивну сучасність.

Профіль Народицької селищної територіальної громади (Додаток до Стратегії розвитку Народицької селищної територіальної громади на період до 2027 року) За посиланням:

https://narodycka-gromada.gov.ua/news/1696257436/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь