A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Оперативні новини

Громади Житомирщини віднині не можуть напряму фінансово допомагати іншим громадам

Таке обмеження для перерахування коштів на відбудову постраждалих територій напряму між громадами міститься у Постанові Кабміну від 27.09.22 №1083 “Про внесення зміни до пункту 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. № 252”.

20:18 12.10.2022

З перших днів війни Житомирщина надає прихисток та підтримує осіб з інвалідністю,— Наталія Остапченко

3 вересня перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко зустрілася з Урядовим уповноваженим з прав осіб з інвалідністю Тетяною Баранцовою.

12:52 26.09.2022

До уваги ЗМІ Житомирщини! Встигніть долучитися до конкурсу журналістських робіт про децентралізацію

Як повідомляє Міністерство розвитку громад та територій України, 30 вересня о 18:00 завершується прийом конкурсних робіт для участі у Всеукраїнському конкурсі журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади», який проводиться вже шостий рік поспіль за підтримки Ради Європи та ГО «Інтерньюз-Україна».

17:36 15.09.2022

Юрій Тарасюк передав допомогу військовослужбовцям

Повномасштабне вторгнення росії в Україну продовжується. Сьогодні 140 день війни і 140 день героїчного спротиву нашого народу ворогові. Щодня кожен з нас в межах своїх можливостей і повноважень робить все можливе аби допомогти нашим мужнім захисникам в боротьбі за мир і спокій на нашій Богом даній землі.

11:25 13.07.2022

Юрій Тарасюк: Щоденно працюємо з людьми і для людей!

В Україні вже п’ятий місяць йде повномасштабна війна. Ворог підступно обстрілює наші міста, селища, села, руйнуючи все на своєму шляху. І в цьому «полум’ї війни» на жаль, найбільше страждають люди, мирні люди, що до цього часу жили в своїх оселях, будувались, планували своє майбутнє, мріяли – рашисти забрали у них все це.

18:09 08.07.2022

Начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк розпочав свій робочий день із зустрічі з військовими батальона територіальної оборони Коростенського району

В ході зустрічі військових та керівника військової адміністрації було окреслено ряд задач та завдань, які сьогодні виконуються по захисту Коростенського району, а також визначено основні потреби у забезпечені військовослужбовців необхідним для несення служби.

16:38 08.07.2022

До уваги місцевих жителів громади!

Програма грошової допомоги від Чеської гуманітарної організації «Людина в біді» для місцевих жителів Народицької селищної територіальної громади, які постраждали від війни

16:43 27.06.2022

До уваги внутрішньо переміщеним особам!

Програма грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам, які проживають та зареєстровані в Народицькій селищній  територіальній громаді (але можуть не мати довідку ВПО) від Чеської гуманітарної організації «Людина в біді»

16:40 27.06.2022

В Україні запрацював сервіс для надання та отримання допомоги

В Україні створили портал "Поряд", за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників. Важливою перевагою порталу є те, що там усе в одному місці, а інтерфейс простий та зрозумілий для кожного.

19:02 15.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь