Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Безбар’єрність

Cоціальні послуги без черг та зайвих витрат – електронний кабінет особи з інвалідністю

Електронний кабінет особи з інвалідністю розроблено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321 «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліків таких засобів» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 р. № 362) та постанови Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 р. № 121 «Про затвердження Положення про централізований банк даних з проблем інвалідності» (зі змінами).

09:18 10.11.2021

Довідник безбар’єрності. Суспільство уже формує запит на коректну лексику

За місяць з моменту запуску «Довідника безбар’єрності» його відвідали понад 15 тисяч осіб, серед найпопулярніших розділів – «Словник». Про це повідомляє експертна організація ГО “Безбар’єрність”.

09:13 10.11.2021

У Житомирській ОДА відбулася нарада з питань підтримки та соціального захисту осіб з інвалідністю

27 жовтня директорка Департаменту соціального захисту населення Житомирської облдержадміністрації Олена Грищук провела нараду з громадськими організаціями осіб з інвалідністю з питань підтримки та соціального захисту маломобільних груп населення області.

15:55 28.10.2021

#Безбар’єрність: Наталія Остапченко долучилася до обговорення результатів реалізації нацстратегії

27 жовтня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко взяла участь в онлайн-засіданні Ради безбар’єрності щодо реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року (Нацстратегія). Засідання провів Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

15:52 28.10.2021

Наталія Остапченко: Безбар’єрність фізичного оточення — один із ключових показників доступності громадян різних категорій до державних послуг

26 жовтня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела селекторну онлайн-нараду щодо результатів проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю. Також участь у нараді взяли керівники РДА та територіальних громад Житомирської області, представники профільних структурних підрозділів Житомирської ОДА, а також обласних установ, які увійшли до списку моніторингу.

10:11 27.10.2021

#Безбар’єрність: Неля Ковалюк продовжує інспектувати доступність об’єктів на Житомирщині

25 жовтня, Представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській облдержадміністрації Неля Ковалюк разом із депутатами Житомирської міської ради, представниками Департаменту містобудування та земельних відносин й Управління капітального будівництва міськради взяли участь у виробничій нараді щодо готовності скверу на майдані Путятинський у Житомирі.

09:15 26.10.2021

Презентовано «Довідник безбар’єрності»

Перша леді України Олена Зеленська презентувала електронну версію «Довідника безбар’єрності». Посібник покликаний зафіксувати нові норми безбар’єрної мови та стати гідом з коректного спілкування. Презентація відбулася в Міжнародний день загального доступу до інформації за участю журналістів і головних редакторів провідних українських медіа.

12:37 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних