A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

#Stopшахрайство #ШахрайГудбай

#СтопШахрай: Як уберегтися від кредитних шахраїв?

Шахраї можуть використовувати ваші паспортні дані, отримані через необачність або крадіжку, для оформлення кредиту на ваше ім’я. Якщо ви залишали свій паспорт без нагляду, розміщували скан-копії в мережі, втратили документи або дозволили іншим доступ до них, будьте уважні до отримання офіційних листів про заборгованість.

16:12 31.10.2023

#СтопШахрай: Як не стати жертвою шахраїв в інтернеті

Сьогодні важко уявити наш світ без онлайн-реальності. Інтернет проник у більшість аспектів нашого повсякденного життя. Завдяки йому, ми можемо легко закуплятись, оплачувати рахунки, замовляти страви з ресторанів або навіть знайти місце для проживання. Проте ця зростаюча залежність від віртуального світу привела до посилення шахрайської активності. Як забезпечити себе в мережі та уникнути шахрайства? Ось кілька порад, які допоможуть уникнути шахрайства в інтернеті:

17:44 26.10.2023

#STOPшахрайство: «Натисніть «1» або іншу цифру…»: поліцейські застерігають від необачних дій під час телефонних дзвінків «з банку»

Така схема — серед найпоширеніших випадків шахрайства. Телефонуючи, ошуканці зазвичай вже мають певну інформацію про абонента, яка була за різних обставин оприлюднена в Інтернет-мережі. Це могли бути оголошення про купівлю чи продаж товарів, збір коштів на лікування чи благодійність тощо. Надалі під час спілкування вони отримують решту необхідної інформації або спонукають до певних дій, аби отримати доступ до чужого рахунку.

14:55 25.10.2023

Топ-8 способів розпізнати фішинговий електронний лист

Фішинг – один з найпоширеніших методів кіберзлочинності. Щорічно по всьому світі фіксується більш ніж 400 000 випадків отримання фішингових листів. У цій статті ми розберемо прості способи, як легко розпізнати такі листи та не стати жертвою кіберзлочинців. 

12:15 06.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь