Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Безбар’єрність

#Безбар’єрність: У Житомирі відбувся тренінг «Алгоритм проведення гендерних аудитів»

09 листопада відбувся черговий тренінг «Алгоритм проведення гендерних аудитів» (в тому числі аудитів безпеки та доступності), який провела Житомирська обласна громадська організація людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» на чолі з представницею Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Нелею Ковалюк та Громадська організація «Паритет» за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду (УЖФ) та Уряду Канади.

17:59 09.11.2023

Електронну версію «Довідника безбар’єрності» презентувала Перша леді України Олена Зеленська.

«Довідник безбар’єрності» – проект з відкритим кодом, доступний для використання та цитування, який також можна доповнювати. Над ним працювали правозахисники, психологи, батьки, які виховують дітей з інвалідністю, українські та міжнародні експерти. Посібник доступний за посиланням https://bf.in.ua.

10:53 08.11.2023

#Безбарєрність: Віктор Градівський долучився до обласного дитячого фестивалю “Райдуга”

Днями у смт. Іршанськ відбувся обласний дитячий фестиваль “Райдуга”. Цей благодійний мистецький захід, організований на базі Палацу культури та спорту філії “ІГЗК” АТ “ОГХК” у співпраці з Громадською організацією “Іршанський актив” за підтримки органів місцевої влади й Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА, має довгу історію. Від 2003 року кожної осені він збирає дітей і молодь з інвалідністю з різних регіонів країни.

17:15 26.10.2023

#Безбар’єрність: Віктор Градівський провів нараду щодо виконання плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії безбар’єрного простору

Сьогодні, 24 жовтня, під головуванням начальника Житомирської ОВА Віктора Градівського відбулася нарада на тему: «Про виконання плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії безбар’єрного простору».

18:40 24.10.2023

#Безбар’єрність: "Довідник безбар’єрності"

«Довідник безбар’єрності» – проект з відкритим кодом, доступний для використання та цитування, який також можна доповнювати. Над ним працювали правозахисники, психологи, батьки, які виховують дітей з інвалідністю, українські та міжнародні експерти. Посібник доступний за посиланням https://bf.in.ua.

15:05 19.10.2023

#Безбарєрність: У Житомирі відбувся круглий стіл на тему: «Включення жінок – лідерок з інвалідністю в діяльність Житомирських територіальних громад»

18 жовтня, в рамках проєкту «Сприяння правам жінок та дівчат з інвалідністю шляхом посилення їх участі та лідерства в громадах», відбувся круглий стіл на тему: «Включення жінок – лідерок з інвалідністю в діяльність Житомирських територіальних громад».

12:08 19.10.2023

#Безбарєрність: Шість лікарень Житомирщини надають безоплатну стаціонарну реабілітаційну допомогу

Наразі у Житомирській області військові та цивільні зможуть безоплатно пройти реабілітацію в стаціонарі у 6 кластерних та надкластерних лікарнях із 11. До кінця 2023 року, на виконання доручення міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, така допомога стане доступною й у решті лікарень відповідного рівня області.

15:36 17.10.2023

Віктор Градівський долучився до зустрічі щодо визначення плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні

07 вересня за участю Радника – уповноваженого Президента України з питань безбар’єрності Тетяни Ломакіної відбулася зустріч щодо визначення плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2023 року № 372-р.

14:53 08.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь