Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Кіберполіція та Міністерство енергетики наголошує: отримуйте інформацію про відключення світла з офіційних джерел

Дата: 24.05.2024 16:52
Кількість переглядів: 74

Памʼятайте, що шахраї або ворожа пропаганда можуть використати проблеми з енергопостачанням на свою користь. Тож не довіряйте стороннім ресурсам і не переходьте за посиланнями з незнайомих джерел!

Фото без опису

Через масовані ворожі атаки в енергосистемі України є дефіцит потужності і застосовуються обмеження постачання електроенергії. Для організації побуту в таких умовах, українцям треба стежити за графіками відключень.

Зловмисники можуть створювати фейкові онлайн-ресурси для поширення дезінформації в інтересах країни-агресорки, виманювання конфіденційних даних громадян та привласнення заощаджень громадян.

Ознайомитися з графіком планових відключень у відповідному регіоні та списками постачальників за областями України можна на сайті Міністерства енергетики України за посиланням https://mev.gov.ua/storinka/ye-svitlo, а також на сайтах операторів розподільчих мереж, зокрема Житомирської області: АТ «Житомиробленерго» — https://www.ztoe.com.ua.

Також, контакти постачальників електроенергії за областями доступні на офіційному сайті Міністерства енергетики України за посиланням: https://mev.gov.ua/storinka/kontakty-postachalnykiv.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь