Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Прозорість та підзвітність: у Житомирській ОВА відбулася нарада щодо організації роботи із запобігання та виявлення корупції

Дата: 23.05.2024 14:15
Кількість переглядів: 67

Сьогодні, 22 травня, у Житомирській ОВА під головуванням завідувача сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату Житомирської обласної військової адміністрації Олега Хабчука відбулася нарада з представниками структурних підрозділів ОВА щодо організації роботи із запобігання та виявлення корупції.

Фото без опису

Зокрема, Олег Хабчук звернув увагу на здійснення заходів з виявлення конфлікту інтересів, сприяння його врегулюванню та нагадав про алгоритм повідомлення працівниками об’єкта про конфлікт інтересів, роботу близьких осіб.

Також, обговорили процедуру письмового повідомлення працівниками об’єкта про наявність/відсутність приватних інтересів перед початком їхньої роботи у комісіях, робочих групах, тощо.

Щодо роботи уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції було акцентовано увагу,  що уповноважений призначається розпорядчим документом, затверджується положення про уповноважений підрозділ або особу з питань запобігання та виявлення корупції, посадові інструкції керівника уповноваженого підрозділу (уповноваженої особи), інших працівників уповноваженого підрозділу.

І на останок, Олег Хабчук зазначив, що обов’язково потрібно проводити навчання та тренінги, надавати консультаційну допомогу, тобто працювати на випередження факту корупційного ризику.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь