A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

#ТиЯк?: У Житомирі відбувся фінальний психологічний тренінг в рамках проєкту «Жіноча єдність – сила для Перемоги!»

Дата: 29.12.2023 17:42
Кількість переглядів: 38

У переддень Різдвяних свят у Житомирі відбувся фінальний психологічний тренінг в рамках проєкту «Жіноча єдність – сила для Перемоги!» для жінок-членкинь родин військових.

Фото без опису

Цей проєкт, організований за ініціативою громадської діячки та голови ГО “Мир на долоні” Ірини Гладкої, радниці начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я, став важливою опорою для жінок, які переживають відсутність своїх близьких через військову службу.

На тренінгу фахівчині Юлія Яремчук та Галина Перколаба-Якобчук поділилися порадами з учасницями про те, як зберігати спокій та жити без тривоги під час очікування повернення рідних з військових дій. Ці зустрічі виявилися не лише корисними з точки зору психологічної підтримки, але й стали місцем спільності й взаємодопомоги для жінок, які діляться схожими переживаннями.

Додатково, для створення невимушеної та святкової атмосфери, організатори прикрасили приміщення ялинкою та ангелами. Кожна учасниця отримала не лише моральну підтримку, а й подарунки, які додали особливого настрою зустрічі. Ця ініціатива стала яскравим прикладом того, як спільноти можуть об’єднуватися для підтримки та допомоги один одному в складні часи.

Довідково. Захід реалізовується Громадська організація “МИР на долоні” завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни» Коаліція_Житомирщина_1325, який виконується Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women’s Fund у партнерстві з Ла Страда-Україна/La Strada-UkraineАсоціація жінок-юристок України “ЮрФем”, Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центр “Жіночі перспективи” за сприяння Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь