A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Відкриття мосту через річку Норинь в селі Славенщина.

Дата: 16.11.2023 18:30
Кількість переглядів: 178

Сьогодні в Народицькій громаді провели відкриття відновленого мосту в селі Славенщина через річку Норинь.

Будівництво  здійснювалось першою окремою бригадою імені князя Лева Державної  спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України за допомогою Житомирської обласної військової адміністрації та Народицької селищної військової адміністрації.

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій БУНЕЧКО, голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-майор Богдан БОНДАР, начальник Коростенської районної військової адміністрації Олег РЯБОЙ та начальник Народицької селищної військової адміністрації Олег ЯРМОЛЮК  відзначили військових, які працювали на даному об’єкті, подякували всім тим хто надавав допомогу в відновлені мосту.

Окрема подяка директорату розвитку цифровізації Міністерства цифрової трансформації України, команді UNITED24, асоціації «Чорнобиль-Тюбу» за надану допомогу у відновлені мосту.

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко повідомив:

Завдяки цій переправі нарешті відновиться нормальне сполучення між деокупованими селами та Народицькою громадою.Через відсутність цього мосту жителі вимушені були пересуватися об’їзними шляхами, що збільшувало відстань між населеними пунктами громади на десятки кілометрів! Відновлення нормального сполучення значно спростить жителям півночі області доступ до необхідних послуг. Прискорить рух машин екстрених служб, автобусне сполучення, перевезення необхідних товарів. Загальна вартість будівництва склала понад 7 мільйонів гривень. Майже два мільйони гривень на придбання необхідних матеріалів для будівництва нового мосту було виділено з обласного бюджету.Закуплені будівельні матеріали Народицька селищна військова адміністрація передала військовим, які у стислі терміни змогли відновити зруйнований міст. Ще понад 5 мільйонів гривень виділили наші друзі з проєкту UNITED24. Дякую нашим військовим за роботу над будівництвом мосту, UNITED24 за підтримку цього проєкту та подальші плани участі у відновленні інфраструктурних об'єктів на Житомирщині, та, безумовно, усім, хто долучився до реалізації цього важливого для жителів громади проєкту

В своєму виступі  Олег Ярмолюк зазначив що це другий об’єкт, який збудований Державною спеціальною службою транспорту на території Народицької громади, далі на черзі ще два об’єкти.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь