Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

06 жовтня 2023 року в Новорадчанській гімназії відбулося урочисте відкриття – освячення меморіальної дошки на честь Потійчука Миколи Володимировича.

Дата: 06.10.2023 17:04
Кількість переглядів: 89

Сьогодні, 06 жовтня 2023 року Новорадчанській гімназії в с. Нова Радча Народицької громади відбулося урочисте відкриття меморіального пам’ятного знаку на честь Потійчука Миколи Володимировича — який навчався в цьому закладі та загинув захищаючи рідну землю та територіальну цілісність України.

На урочистій церемонії відкриття меморіального пам’ятного знаку воїну були присутні рідні, близькі, друзі загиблого, педагоги та учні, жителі громади, заступник начальника 1-го відділу Коростенського РТЦК та СП майор Кузьменко Василь Миколайович та заступник селищного голови Бортник Наталія Володимирівна.

Багато сумних та добрих слів було сказано під час години пам’яті, присвяченій Миколі. Микола будучи справжнім патріотом своєї держави, справжнім воїном, залишаючись вірним присязі, без вагань 3 вересня 2022 року став до лав Збройних сил України, до 30 бригади Князя Острозького, був стрільцем – помічником гранатометника. 22 жовтня 2022 року Потійчук Микола Володимирович героїчно загинув в районі ведення бойових дій в Донецькій області в населеному пункті Курдюмівка.

Право відкрити меморіальний пам’ятний знак загиблому воїну Потійчуку Миколі Володимировичу було надано сестрі Наталії та дружині Катерині.

Присутні вшанували пам’ять загиблого земляка та всіх загиблих воїнів Народиччини, всіх хто загинув за Україну - хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблому захиснику України.

Микола був світлою і хорошою людиною, мріяв, радів життю, будував плани на майбутнє, був надією та опорою родині.  Але ворог жорстоко, несправедливо обірвав його життя. Відтепер пам’ятний знак біля гімназії буде постійним нагадуванням нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг захисника рідної Батьківщини.

🕯Вічна Шана та Слава Герою❗️

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь