Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

04 жовтня 2023 року в Норинцівській гімназії відбулося урочисте відкриття – освячення меморіальної дошки на честь Божука Вадима Сергійовича

Дата: 04.10.2023 15:38
Кількість переглядів: 176

Сьогодні, 04 жовтня 2023 року в Норинцівській гімназії, в с.Норинці Народицької громади відбулося урочисте відкриття – освячення меморіальної дошки на честь Божука Вадима Сергійовича — випускника цього закладу, який  загинув захищаючи рідну, неньку Україну.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні рідні, близькі, друзі загиблого, педагоги та учні, жителі громади, Благочинний Народицької територіальної громади отець Стахій, настоятель храму первоверховних апостолів Петра і Павла Житомирсько-Овруцької єпархії ПЦУ та заступник селищного голови Наталія Бортник.

Вадим пройшов шлях від рядового солдата до молодшого сержанта, командира автомобільного відділення самохідного артилерійського взводу. Загинув він 22 жовтня 2022 року в смт. Дробишеве, Донецької області, під час супроводу машини підвозу боєприпасів, до району вогненних позицій.

Право відкрити меморіальну дошку було надано матері загиблого воїна Ніні Миколаївні, сестрі Ірині з племінницею Віталіною.

Багато сумних та добрих слів було сказано під час години пам’яті, присвяченій Вадиму. Присутні вшанували пам’ять загиблого земляка хвилиною мовчання, отець Стахій провів обряд освячення меморіальної дошки та потім присутні поклали квіти до меморіальної дошки.

Вадим віддав найдорожче – своє життя, захищаючи територіальну цілісність України. Відтепер пам’ятний знак на стіні гімназії буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника освітнього закладу та захисника рідної Батьківщини.

🕯Вічна Шана та Слава Герою❗️

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь