A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку.

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 80

Другий місяць осені починається з особливої дати. У всьому світі 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. День людей похилого віку та День ветерана – це чисте і світле свято, це можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. А також, це гарна можливість ще раз висловити нашу повагу людям похилого віку та ветеранам. Тяжкі випробування випали на вашу долю, але ви зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність. Прожиті роки, пройдені іспити, накопичений досвід – ось головне багатство людей, що вступили в завершальний відрізок життєвої дороги.

Вітаємо вас! Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління та ветерани, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. Ваш життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм є тим містком, що з’єднує покоління. Бажаємо вам радості, сердечного тепла, добробуту та належної уваги рідних і близьких! Міцного вам здоров’я й перемоги!

Турбота про людей старшого віку – справа всього суспільства, особливо зараз в умовах війни, адже саме літні люди навчили долати труднощі та бути гідними своєї держави.

Тому, напередодні цих свят керівництво та працівники Центру надання соціальних послуг за сприянням Народицької селищної ради здійснили відвідування одиноких осіб похилого віку з метою вивчення їх потреб та надання відповідної допомоги!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь