Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Громади Житомирської області працюють над стратегіями розвитку

Дата: 04.08.2023 11:28
Кількість переглядів: 94

Фото без описуСтартував проєкт «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей».

 

Він здійснюється ГО «Ендшпіль» в рамках проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 

В проєкті беруть участь 11 громад Житомирської області – Гришковецька, Любарська, Малинська, Миропільська, Народицька, Овруцька, Тетерівська, Хорошівська, Червоненська, Черняхівська та Чуднівська.

 

Підтримка проєкту для кожної громади включає консультативну та методологічну допомогу, в тому числі навчання, обмін досвідом та поширення кращих практик.

Фахівці зі стратегічного планування разом з представниками громад аналізують спроможності та формують дорожні карти, які будуть стратегічними планами розвитку громад на найближчі роки.

Ірина Литвинчук, менеджер проєкту, керівник ГО «Ендшпіль»:

«Уже проведено зустрічі з узгодження графіків та кроків стратегічного планування в громадах. Ми сподіваємось, що за 10 місяців роботи зможемо максимально розкрити потенціал громад, навчимо ефективно використовувати наявні ресурси та планувати бюджети громад відповідно до пріоритетів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь