Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

Про реалізацію Проекту «ECHO4SCHOOLS-UA»

Дата: 29.06.2023 16:48
Кількість переглядів: 178

28 червня 2023 року відбулася зустріч заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Наталії Бортник, начальника відділу освіти Дмитра Конопського та директорів закладів загальної середньої освіти із координатором громад по Житомирській області від Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) Георгієм Федоруком про реалізацію Проекту «ECHO4SCHOOLS-UA: Ремонт/модернізація шкіл у постраждалих внаслідок війни регіонах» в нашій громаді.

Було обговорено пропоновані ПРООН ремонтні роботи по відновленню Народицького та Базарського ліцеїв, Закусилівської, Новорадчанської, Латашівської та Заліської гімназій, а саме ремонт покрівлі, фасаду, заміну дверей, внутрішнє оздоблення стін, заміну дерев’яної підлоги, заміну освітлювальних ламп, промивка системи опалення та інші будівельні роботи.

Цьому передувало обстеження інженерами ПРООН об’єктів, виготовлення необхідної будівельної документації. На основі погоджених з керівниками закладів освіти складу та об’єму робіт Програмою Розвитку ООН найближчим часом буде оголошено тендери на виконання будівельних робіт та закупівлю обладнання у навчальні заклади, та самим виконавцем буде заключено договори із безпосередніми постачальниками обладнання та виконавцями будівельних робіт.

Головна мета Проекту «ECHO4SCHOOLS-UA: Ремонт/модернізація шкіл у постраждалих внаслідок війни регіонах» полягає у підтримці державних та місцевих органів влади у зменшенні подальших соціально-економічних втрат та пришвидшенні відновлення шляхом ремонту шкіл і дитячих садочків. В рамках цього Проекту планується відновити приміщення 32 навчальних закладів у 12 громадах Житомирської області. Загальна кількість реципієнтів складає понад 100 шкіл та садочків у більш ніж 10 областях України. Бюджет загального Проекту складає 14,2 млн. Євро. Партнером з розвитку Проекту виступає Європейський Союз, представлений Європейською Комісією, а виконавцем є Програма Розвитку Організації Об’єднаних Націй.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь