A A A K K K
для людей із порушенням зору
Народицька селищна територіальна громада
Народицька селищна військова адміністрація
Коростенський район, Житомирська область

6 червня в Україні відзначають День журналіста

Дата: 06.06.2023 14:10
Кількість переглядів: 90

З нагоди професійного свята начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк зустрівся з працівниками медіасфери територіальних громад Коростенського району, аби подякувати за їх наполегливу щоденну кропітку роботу, поспілкуватися щодо можливих проблем в професійній сфері та відповісти на їх запитання щодо діяльності Коростенської РВА, а також останніх подій в Коростенському районі.

Фото без опису

В ході зустрічі Юрій Тарасюк відзначив: «Журналіст – це, без перебільшення, народна професія. Ви – зір та слух нашого суспільства, на вас покладена важлива місія – стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу. Завдяки вам мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну, правдиву інформацію».

Очільник Коростенського відзначив подяками за сумлінну працю, професіоналізм та всебічне висвітлення актуальних новин району, територіальних громад, суспільства, професійне наповнення інформаційного простору та з нагоди Дня журналіста тих працівників медіасфери, які не зважаючи на війну, на складну ситуацію в країні щоденно працюють на благо людей.

Фото без опису

«У цей день, як ніколи раніше, варто згадати й подякувати українським та іноземним журналістам, які продовжують працювати в умовах війни, доносити правду про російську агресію та відкривати світу очі. Хтось доносить новини з передової, хтось спілкується з людьми з окупованих територій, хтось повідомляє новини зі студії, хтось пояснює та дає поради на сайтах та через соціальні медіа», – сказав Юрій Тарасюк.

Варто відзначити, що за понад 15 місяців жорстока війна забрала життя 63 медійників (за даними голови Нацспілки журналістів Сергія Томіленка). Частина з них загинула, захищаючи Україну в лавах ЗСУ, деякі – під час обстрілів мирних міст, інші були вбиті окупантами у зоні бойових дій саме під час щоденної журналістської роботи. Пам’ять загиблих журналістів вшанували хвилиною мовчання.

Фото без опису

Інформаційний фронт став полем бою для журналістів, а правда справжньою зброєю. Телевізійники, репортери, редактори, фотографи й інші працівники засобів масової інформації щодня наполегливо працюють, аби розповідати світу про злочини росіян на українській землі. Саме завдяки цьому, Україна нині має надійних партнерів та союзників у боротьбі з ворогом. Спростовуючи російські фейки та викриваючи маніпуляції країни-агресора, журналісти наближають нас всіх до перемоги.

 

 

 

 

Фото без опису

«Шановні журналісти, працівники та ветерани місцевих засобів масової інформації! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята! Бажаємо Вам, дорогі журналісти, доброго здоров’я і творчих успіхів, шани від людей, сімейних гараздів та особистого щастя!

Фото без опису

Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та знахідками. Бажаємо Вам добрих новин та гарних журналістських тем!», – підсумував зустріч та привітав всіх журналістів, медівників Коростенського району Юрій Тарасюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь